MARK radí

březen 03, 2017 0 komentů

MARK radí

Ahoj kočko,

tento blog jsem se rozhodl pojmout trochu netradičně. Dostávám mnoho otázek týkajících se péče o pleť, proto jim teď věnuju víc prostoru: Tak, co vás zajímá?

MARK obsahuje oleje, neucpává ale póry?

Chápu Tě, ucpané póry jsou noční můrou všech žen. MARK pokožku vyživí i bez ucpání pórů. Oleje se vstřebávají a  vytvoří na pokožce film, přes který může dýchat. Takže se ničeho neboj a pusť se do toho!

Mám aknózní pleť, který MARK je pro mě nejvhodnější?

Jde o to, jestli mě chceš použít na tělo nebo na obličej. Na tělo doporučuju MARK Coffee Citrus nebo citrusové esenciální oleje, které v kombinaci s kávou pokožku nádherně vyčistí. Na tvář je pak nejlepší MARK face scrub tee trea & Jojoba. Obsahuje totiž jojobový olej známý pro svou schopnost maximálně vyživit pleť. No a pak je tady avokádový olej, který díky vitaminům E a D omlazuje pokožku, obnovuje její elasticitu a má výrazné regenerační a hydratační účinky. K tomuto základu je přidaný grapefruitový esenciální olej na pročištění pleti a tee trea esenciální olej.  Taky jsi už určitě slyšela o čajovníkovém oleji. Má antibakteriální účinky, díky kterým dokáže zatočit právě s akné. Takže zkoušej a dej mi echo, jestli jsem Ti pomohl.

S.u.ch.á Taková je moje pokožka. Mám nervy jako hrom. Stále se škrábu. Co s tím?

Tak zrovna na tohle téma jsem megaodborník.  Klidně si vyber kterýkoliv z MARKů, protože s každým z nich budeš spokojená. Kokosový a mandlový olej jsou vysoce hydratační, vytvoří na pokožce jemný film, díky kterému, kůže může dýchat a Ty přitom nebudeš mít pocit mastnoty.  Kdybys chtěla ale znát můj názor, vyzkoušej kávového nebo kokosového MARKa. Pokud inklinuješ k ekzémům, přečti si Testimoniál od Jany, které jsem pomohl.

Jsem těhotná. Můžu používat MARKa?

V prvé řadě TI gratuluju! MARKa samozřejmě můžeš používat během celého těhotenství. Podívej se na zkušenosti maminek na portálu Modrý Koník ZDE.

Moje pleť je stále zarudlá, můžu používat MARKa?

Pokud jde o trvalejší a ne přechodný stav, může jít o spálenou pokožku, o rozšířené žilky nebo o tzv. "růži". Taky může jít úplně o jiný kožní problém, nicméně při začervenalé pokožce nenanášej MARKa pomocí masáže, ale nanes ho jemně na vlhkou pokožku jako masku, můžeš ho nechat působit i déle než 5 minut. Pokožku to zklidní a hydratuje. Pokud ses v tomto  ročním období spálila na sluníčku při nějakém dobrodružství, vyzkoušej MARK Coffee Peppermint, nádherně ochladí a osvěží kůži.

Chtěla bych MARKa koupit mamce, který je nejlepší pro zralou pokožku?

Je super, že se takhle staráš o svoji mamku, určitě bude spokojená s hydratací a výživou kůže. Složení MARK scrub je stejné, až na esenciální oleje. Takže můžeš použít v podstatě jakýkoliv, ale já osobně Ti doporučuju pro zralou pleť MARK Coffee Coconut  nebo MARK Coffee Chocolate, případně klasický MARK Coffee Original

 

Jsem fitness maniačka. Co bys našel pro mě?

Vyzkoušej MARK Coffee Peppermint. Peppermintový olej příjemně ochladí svaly a osvěží tělo. Pokud máš kámoše nebo přítele, se kterým chodíte do fitka spolu, doporuč mu For Him - After Gym, vůně peppermintu a čokolády správně naladí na program pro makače ve fitku :-)

Trápí mě celulitida, začínám z toho mít komplexy. Poraď, prosím

V prvé řadě: žádné komplexy. Jsi krásná taková, jaká jsi a mohu Ti říct, že celulitidu mají i celebrity a modelky bez ohledu na věk a hmotnost.  Vygoogluj si Ashely Graham. Tato úspěšná modelka má nejen nadváhu, ale i celulitidu a přitom je nádherná a velmi žádaná. Nestydí se ukázat svoje křivky a  nedokonalosti celému světu. Vyzařuje z ní pozitivní přístup k životu a je přímo velvyslankyní spokojenosti se svým tělem. Momentálně je trendem být jiná a vytěžit z toho maximum. Každá žena je něčím krásná.

Takže si opakuj: Mám se ráda taková, jaká jsem. Mám se ráda taková, jaká jsem. Mám se ráda taková, jaká jsem. 

A teď k celulitidě: Jasně, že teď netvrdím, abys nedbala na své zdraví. Jestli mě sleduješ tak víš, že zásadně propaguju zdravý životní styl a pohyb. A jestli si to přeješ, i s celulitidou se dá něco udělat. Jak? Kofein v kávě zvyšuje cirkulaci krve v pokožce a je známý příznivými účinky na celulitidu. Takže  kávový peeling vmasíruj do pokožky krouživými pohyby a scrub používej  pravidelně a dlouhodobě, účinky se nedostaví hned, ale uvidíš, že se dostaví. I podle dotazníku spokojenosti má MARK scrub pozitivní ohlasy. Přečti si víc v dotazníku spokojenosti ZDE.

Doufám, že se  Ti moje poradna líbila. Jestli máš otázky do další poradny, napiš mi na info@markscrub.cz a do předmětu emailu dej "MARK radí". Budu se snažit v dalších blozích odpovědět na to, co ke mně doputuje. Prosím jen, aby se týkaly mě. Některé problémy dokáže totiž vyřešit pouze lékař, psycholog nebo jiný odborník. 

Tvůj MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar