Aromaterapie s MARKem

březen 10, 2017 0 komentů

Aromaterapie s MARKem

Ahoj krásko,

věděla jsi, že aromaterapie, tedy terapie vůněmi, dokáže zázraky? Síla éterických olejů umí posilovat zdraví organismu, rovnováhu a harmonii celého Tvého já. Vždy kupuj pouze přírodní a kvalitní oleje. Jak je poznáš? Prodávají se v tmavé lahvičce, aby je neovlivňovalo světlo, a vždy je na nich uveden název rostliny i v latinském jazyce a návod. Jak takovou aromaterapii provádět? Mrkni se na několik tipů. Tady jsou moje rady:

1) Sílu vůní můžeš využívat několika způsoby. Nejjednodušší způsob je aromalampa, kdy přidáš pár kapek oleje do vody, která je následně zahřívána čajovou svíčkou. Éterické oleje se postupně uvolňují do ovzduší a Tobě začne být hej.

2) Pak taky můžeš oleje inhalovat, zvlášť když se necítíš psychicky nebo fyzicky úplně OK. Pár kapek zkus nakapat na šátek. Vdechuj těsně u nosu.

3) Další možností je miska s horkou vodou. Do ní přidej oblíbenou vůni, nakloň se nad páru a přikryj si hlavu ručníkem. Pak už jen zhluboka dýchej. Zkus vydržet 5-8 minut. Sílu aromaterapie využiješ i přidáním esence do vany, v sauně nebo při masáži.

4) To nejlepší jsem si nechal samozřejmě na konec. Terapii vůněmi můžeš provozovat nejen s oleji, ale samozřejmě i se mnou. Stačí používat MARK scrub. Kromě toho, že budeš mít kůži jako miminko prdelku, vyklidníš se tak, že Ti budou všichni závidět. A Ty budeš tak velkorysá, že se s nimi o své tajemství podělíš.:-)

Každé balení scubu obsahuje jiné esenciální oleje a tady jsou tři vybrané a jejich účinky:

MARK Coffee Citrus

Citrusy výrazně působí na prokrvení těla. Pomůžou při onemocnění dýchacích cest a dokonce blahodárně ovlivňují správnou činnost močových cest. Pomeranč je vhodným pomocníkem při vysoké horečce. Podporuje pocení, uklidňuje bolest hlavy při ucpaných dutinách a napomáhá při prokrvování končetin. Jestli máš problémy s neustále ledovými končetinami (známe svoje lidi), měla by sis aromaterapii s pomeranči dopřát každý den.

MARK face scrub Tea tree & Jojoba

Tea tree je zázrak. Je známý pro své antiseptické účinky, je vynikající parťák ve chvíli kdy cítíš, že na Tebe “něco leze”. Posiluje imunitu, bojuje proti horečce nebo bolesti v krku. Krásně dezinfikuje oděrky na těle, ranky a taky umí zacvičit se štípanci od hmyzu, ale taky se zakousnutým klíštětem. Znáš něco univerzálněji fungujícího? Já teda ne!

MARK Coffee Peppermint

Peppermint uklidňuje. Je hojně vyhledávaný právě pro své relaxační účinky. Mentol brání kontrakci svalů tím. Lokální aplikace peppermintu obvykle vyvolává dlouhotrvající chladivý pocit na kůži tím, že stimuluje nervy, které přenášejí vnímání chladu. Dochází tak k blokování nervového přenosu nepříjemných pocitů a bolestí. Peppermint můžeš vetřít na spánky při migrénách, působí na ochlazení mysli i svalů, což právě s MARKem doceníš nejvíc.

Užij si krásný aroma večer:-). Zapal si aroma lampu s oblíbenou vůní a zavři se k tomu se mnou do koupelny. Uvidíš, že tento domácí peelingový rituál Tě krásně zrelaxuje a budeš ho chtít prožit znovu :-)

Tvůj MARK




Též v Novinky

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?
Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?

únor 09, 2024 0 komentů

Chcete, aby vaše vlasy byly silnější, zdravější a rychleji rostly? Nejste sami. Pravděpodobně jste již slyšeli o různých "zaručených" receptech na růst vlasů, ale po mnoha zklamáních zůstáváte skeptičtí.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar