Doručení Českou poštou od 750 Kč ZDARMA.

Ochrana osobních údajů

Společnost Forward Group s.r.o. uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se Zákonem č. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně a doplnění některých zákonů v platném znění.


Jaké osobní údaje shromažďujeme ?
Osobní údaje sbíráme za účelem zasílání objednaného zboží na tvoji adresu. Shromážděné údaje jsou následně použity na podporu klientského vztahu a správné vybavení objednávky. Základním předpokladem pro získání jakýchkoli informací je tvoje vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.

Údaje sbíráme vícero způsoby – při registraci anebo při objednávce. Jedná se o jméno a příjmení, fakturační a dodací adresu, telefonický a e-mailový kontakt. Při každém kroku se společnost Forward Group s.r.o řídí platnou legislativou a všeobecnými obchodními podmínkami.


Proč tyto údaje potřebujeme ?

Osobní údaje jsou v první řadě využívané na elektronické vybavení objednávky, realizaci dodávky, vyúčtováni plateb a s tím související komunikaci. Dále mohou být použity pro reklamní účely Forward Group s.r.o. a k tvorbě rozličných statistik, které jsou však využívané pouze k interním účelům.

Společnost Forward Group s.r.o. se zároveň zavazuje k tomu, že tvoje osobní ůdaje nebudou poskytnuté třetím stranám, s výjimkou subdodavatelů a zprostředkovatelů, a to pouze takové, které jsou nevyhnutné pro úspěšnou realizaci objednávky a její dodávky.


Jak můžu změnit, aktualizovat anebo odstranit svoje osobní ůdaje ?

Zákazníci mohou svoje osobní ůdaje kdykoli změnit nebo aktualizovat po přihlášení se do svého účtu anebo na základě písemné žádosti na email info@markscrub.cz. Zároveň, na základě tvé písemné žádosti budou osobní údaje z databázy vymazané a společnost Forward Group s.r.o. je nebude nadále zpracovávat.


Co jsou cookies a jak je využíváme ?
Cookie je malý textový soubor, který se přenáší z webové stránky a uloží se v tvém počítači anebo ve tvém mobilním zařízení. Společnost Forward Group s.r.o. používá cookie soubory ( tzv. Cookies ) s cílem zlepšit a zjednodušit tvoji návštěvu na stránce www.markscrub.cz Nepoužíváme je na uložení tvých osobních informací a ani je neposkytujeme třetím stranám.

Soubory cookies můžeš odmítnout anebo v případě potřeby vymazat. Pokyny jak to udělat najdeš v sekci „ Pomocník “ tvého webového prohlížeče.

 

Forward Group s.r.o.
markscrub.cz
mobil: +420 774 651 843
e-mail: info@markscrub.cz

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Slovensky   Magyar   Polska   България