První rande s MARKem

srpen 05, 2016 0 komentů

První rande s MARKem

Ahoj,

tento blog bych rád věnoval právě Tobě – má nová lásko. Chystáš se mě vyzkoušet poprvé a já tě chci provést jednotlivými kroky našeho společného zážitku, aby si ze mě dostala maximum. Pokud jsi už zkušená srcuberka doufám, že mi nedáš košem a věřím, že i Ty si tu najdeš něco co tě zaujme.

Takže jak na to ? Mohl bych samozřejmě tvrdit, že všechny informace se nacházejí na zadní straně obalu, což je sice pravda, ale pojďme se na to podívat blíže.

Předehra

Každá z vás má jiné sprchové rituály, takže v této oblasti bych nerad něco nařizoval. Můžu Ti ale poradit, abys odstřihla vršek obalu ještě před tím než půjdeš do sprchy ( a nadýchala se úžasné vůně kávy, citrusu, pepermintu, čokolády nebo kokosu ). Vůně je velmi důležitá pro Tvé smysly, užij si se mnou krásný domácí peelingový rituál. Neboj, obal se dá znovu uzavřít, takže vůně určitě nevyprchá. Dokonce máš možnost přesypat mě do praktického pohárku.

Pak si mě polož někam, kde ti budu po ruce a navlhči své tělo. Sprcha nebo vana – to je mi v podstatě jedno, ale voda je důležitá, protože otevírá póry a připraví pokožku na lepší příjem výživných látek, které obsahuji.

Akce

Jemnými krouživými pohyby mě vmasíruj do pokožky. Pocit to může být různý, jelikož chci aby se ti pokožka krásně prokrvila a odstranily se odumřelé kožní buňky a šupinky, takže v prvním momentě můžu být trošku drsný, na konci se ale dočkáš jemné pokožky, však uvidíš :)


Můžeš si mě vmasírovat jen na konkrétní místo (neboj se použít peeling na tvář, udělej si peeling nohou - tady funguji fajn i jako odstaňovač ztvrdlé kůže, na rukou Ti peeling zůstane už při nanášení ) nebo si mě aplikuj na celé tělo. Pokud máš na pokožce zanícené místo nebo čerstvou ranku, tak ho při nanášení vynech. Na čerstvě opálenou pokožku mě můžeš použít jako masku, takže mě nanes na místo, které chceš, ale nemasíruj. Hodně kamarádek mě také chválí na ekzém, tak se neboj vyzkoušet i tady. Jen mě ne postižených místech netři ale jen lehce přikládej. Při pravidelném používání můžu přispět i k odstranění celulitidy. Pokud máš tedy například celulitidu na stehnech, chce to jen pravidelně se potkávat ve sprše a stehna jemně peelingem masírovat. Stejné je to i s odstraněním strií.

A teď důležitá fáze – moje působení. Prosím nespěchej s oplachováním. Všechno dobré si vyžaduje čas, takže si mě užij. Na 5-10 minut mě nechej působit pokud chceš opravdu dobrý výsledek v podobě měkoučké hydratované kůže, především v případě akné nebo jiných nedokonalostí pokožky jako jsou ekzém, celulitida, strie. Některé z vás jsou netrpělivé a udělají z toho rychlovku, i potom budeš mít sice voňavou pokožku a dobrý pocit, ale přírodní oleje a kofein nestihnou udělat všechnu práci. Co dělat po dobu čekání? Udělej si selfie a pošli mi ho na Instagram (@scrub_mark) anebo prováděj dechová cvičení a poslouchej oblíbenou hudbu, nebo si pořádně vyčisti zuby :) Otázka na tělo, kterou dostávám poměrně často – použít sprchový gel před nebo po scrubování ? A použít vůbec sprchový gel ? Poradím Ti – pokud si žena, která ráda spojuje různé činnosti, tak potom raději gel před jako po mém použití. Jemně mě otři do osušky nebo ručníku a náš sprchový příběh končí.

Dohra

Dostal jsem zpětnou vazbu, že některé z vás se už ani nepotřebují krémovat, ale je to na Tobě. Kokosový olej obvykle dostatečně hydratuje pokožku, ale pokud trpíš nedokonalostmi pokožky, tak je dobré použít krém anebo tělové mléko.

MARK scrub

Doufám, že napoprvé to byl úžasný zážitek a budu se těšit na další rande. Jelikož jsem kontaktní typ, tak nejlépe 2-3 krát do týdne, tehdy mám výborné účinky na pokožku.

O tom, jak jsou se mnou spokojené moje obdivovatelky se můžeš dočíst tady, anebo na linku, kde jsou výsledky dotazníku spokojenosti. 

Pro ty z vás, které trpí exémem, tady mám Jančinu zkušenost v nedávném blogu.

Tvůj MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar