Make-up trendy na léto a co se nám mužům líbí :)

červenec 29, 2016 0 komentů

Make-up trendy na léto a co se nám mužům líbí :)

Ahoj kočko,

chceš být krásna a zároveň trendy? Já se starám o pokožku, která přispívá k celkové kráse, ale vím, že pro Tebe je důležitý i make-up. Nevíš, jaké líčení zvolit, aby vynikla Tvá přirozená krása? Chceš si vychutnat léto ve svěžích barvách, omladit pleť a potěšit okolí? Tady si můžeš přečíst, jaká úprava tváře se líbí nám chlapům na ženách nejvíce a také rady mojí kamarádky Zlatice ohledně líčení a trendů na léto. Známé kosmetické značky přinášejí stále nové kolekce líčidel, udávají nové trendy inspirované přehlídkovými moly módních značek. Jak si vybrat to pravé, aby si zaujala?

Poradím Ti. Pro nás muže je přirozená a minimalisticky nalíčená tvář velmi sexy. Vnímáme lépe Tvoje kontury tváře, které nejsou schované pod nánosy líčidel. Pokud potřebuješ něco maskovat, dělej to opatrně. Dej si záležet při výběru správného odstínu make-upu, není nic horšího než tvář působící jako „maska“. Máme rádi pohyb, dynamiku, aktivity na čerstvém vzduchu. Pokud Tvoje pleť působí, že si užívala pobyt na slunci, zaujme na první pohled. Aktuálně trendy je bronzový a opálený nádech pleti.

Do popředí se dostal i trend pihaté pleti. Pokud máš pihy, určitě je nezakrývej, tento rok máš vyhráno. Aktuální stále zůstávají výrazné linky, které umí zvýraznit oči a upoutat naší pozornost. Uhrančivý, hluboký, přímý pohled prostě zbožňuji. :)

Pokud chceš trochu více experimentovat, vyzkoušej tropické barvy očních stínů a jejich rozmanité kombinace, které jsou toto léto trendy. První místo si drží modrá barva. Moje kámoška Zlatice radí ženám, nanášejte tento stín na víčka velice precizně. Velké pozornosti se těší obočí, netušil jsem, co všechno může zdokonalit ženskou tvář. :) Zlatice radí dokonale vytvarovat výraznější obočí.

Stejně důležité jsou řasy, které by měly být také výrazné. Pokud jim chcete trochu pomoc, fajn jsou umělé řasy, které vypadají efektně a na druhou stranu působí přirozeně.Rty jsou samy o sobě důležité, jsou branou do Vašeho srdce. Odrazují nás lesklé umělé rty, které nemám chuť líbat. Zeptal jsem se Zlatice, co vám v tomto směru doporučuje. Zlatice vzkazuje : „MARKu, máš pravdu a Tvůj názor je velmi trendy. V této sezóně se velké oblibě těší matné, plně krycí odstíny rtěnek, které dokáží vyčarovat plné rty čekající na políbení. Odvážnější můžou zvolit sytější barvy, každá si najde svůj odstín, v matném provedení je jich toto léto na výběr opravdu hodně“.

A nezapomeň, úsměv je Tvoje nejkrásnější ozdoba :)

Tvůj MARK



Též v Novinky

Co by neměl (a naopak měl) obsahovat kvalitní sprchový gel?
Co by neměl (a naopak měl) obsahovat kvalitní sprchový gel?

červen 21, 2024 0 komentů

Čtete-li tento článek, pravděpodobně se začínáte více zajímat o složení sprchových gelů či šamponů, nebo Vás k článku přivedly problémy s pokožkou nebo vlasy. Každopádně jsme rádi, že Vás toto téma zajímá a budeme se snažit poskytnout Vám cenné informace 😊

Více..

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar