Zdravé a krásné vlasy na počkání

červen 22, 2018 0 komentů

Zdravé a krásné vlasy na počkání

Vím, že mít nádhernou, bohatou a zdravou hřívu není vůbec jednoduché. Kdo se ale o vlasy náležitě nestará, nemůže čekat zázraky. Obchody navíc sice nabízejí nekonečné množství šampónů, kondicionérů, masek, olejů či sprejů, ale většina z nich obsahuje množství syntetických složek. Pokud už jste vyčerpané ze zkoumání a hledání těch správných přípravků a preferujete přírodní složení, mám pro vás skvělou zprávu. Vymyslel jsem novou masku na vlasy MARK Rosemary hair mask, kterou si okamžitě zamilujete.

Výjimečné přírodní složení

Základní ingrediencí masky jsou výtažky z rozmarýnu v podobě hydrolátu a esenciálního oleje, které podporují růst vlasů a bojují s jejich vypadáváním a tvorbou lupů. Bohatě zastoupené oleje (arganový, panenský kokosový a hroznový) navrací vlasům lesk a vitalitu, pomáhají předcházet roztřepeným konečkům, usnadňují rozčesávání a chrání vlasy při tepelné úpravě.

Další složkou masky je kondicionér Honeyquat vyrobený z výtažků z medu. Ten posiluje vlasy, zlepšuje strukturu a odolnost, dodává lesk. Maska obsahuje i panthenol, známý jako vitamín B5, který zpevňuje strukturu, zlepšuje elasticitu a hloubkově hydratuje. Díky dezinfekčním účinkům má maska příznivý vliv na problematickou kůži, pomáhá redukovat kožní maz a další kožní nemoci.

Co můžete od masky očekávat?

Díky jedinečnému přírodnímu složení budou vlasy už po prvním použití lesklejší, vyživené, hydratované a snadno rozčesatelné. Při pravidelném používání eliminujete výskyt nechtěných lupů i mastnotu pokožky hlavy. Vlasy porostou rychleji a budou přirozeně zdravé. V masce není voda ani syntetické vůně či barviva, a proto ji můžete nechat působit i několik minut. Pokud máte jemné vlasy, masku použijte jen jako kondicionér a opláchněte po 1 nebo 2 minutách.

Pro více tipů, jak se o vlasy skvěle starat, se podívejte sem, kde vám poradím, jak mít i ve velkých vedrech a mořských vlnách vlasy krásné a zdravé.




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar