Připravena do plavek? 30denní výzva s MARKem

květen 11, 2018 0 komentů

Připravena do plavek? 30denní výzva s MARKem

Ahoj,

chladné dny konečně nahradila horka. Ani jsme se nenadáli a máme zde léto v plné parádě. A 30°C teploty nám osvěžily paměť na novoroční předsevzetí, která jsme si dali.

Budu se zdravě stravovat, zpevním si postavu, zhubnu do plavek - to jsou jen některá z tradičních slibů, která sám sobě dává každý z nás. Jak to tak bývá, plná fitka se brzy vylidnila. Až při změně počasí mnozí začínají znovu přemýšlet nad tím, jak se co nejrychleji a co nejefektivněji zbavit celulitidy bez lékařských zásahů. Pokud ani vy nevěříte zázračným hubnoucím tabletám, které za velké peníze slibují zaručenou změnu bez jakékoliv aktivity, máme pro vás řešení v podobě 30denní výzvy.

Efektivní plán = základ úspěchu

Jak se říká, bez větru se ani lístek nepohne, a proto pokud si chcete obléct oblíbené šortky, je nejvyšší čas něco pro to udělat. Všechno jde lépe se sparing partnerem, a proto vás v tom nenechám samotné. Připravil jsem efektivní plán, který vám za 30 dní přinese vysněné křivky, ať se můžete i letos sebevědomě procházet po pláži v plavkách.

Základem je kombinace silového a kondičního tréninku. Dejte si závazek, že následující měsíc si každý týden 4x zacvičíte. Ideální je střídat jeden den silový trénink, v jehož rámci prostřídáte klasické dřepy, výpady a třetí cvik ideálně na stehna, druhý den si dáte kardio – ať už běh na pásu nebo v přírodě, orbitrek nebo veslování.

Pro maximalizaci výsledků cvičení vezměte do sprchy MARK Coffee Watermelon, kterým důsledně promasírujte stehna a zadek a nechte 10 minut působit jako zábal. Káva robusta zlepší cirkulaci krve, zbaví pleť toxinů, podpoří tvorbu kolagenu a elastinu. Navíc redukuje už po prvních použitích známky celulitidy. Úžasná melounová vůně nakopne psychiku a dodá motivaci na 30denní cestě za vysněným tělem. Za měsíc pak dosáhnete viditelného zlepšení v podobě napnuté, vyhlazené a hydratované pokožky. Pokud máte zájem dozvědět se více, klikni na blogy Jak se zbavit celulitídy a Trénink pro dokonalý zadek.

P.S.: Chci vás podpořit, a proto vyhlašuji soutěž. Udělejte si foto nyní a na konci 30denní výzvy a použijte #MARKvyzva na svých fotkách na Instagramu. Výsledky nejúspěšnějších z vás ocením dárkem v podobě letní novinky MARK Golden Shine, která zvýrazní krásu a ženskost. Na ulici budete prostě nepřehlédnutelné.

Váš MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar