Zazař s MARK Golden Shine!

květen 18, 2018 0 komentů

Zazař s MARK Golden Shine!

Ahoj kráska,

přesně před týdnem jsem tě v článku Připravena do plavek? vyzval na 30denní challenge, na jejímž konci tě čekají vysněné křivky a záviděníhodný zadek bez známek celulitidy. A protože většinou po týdnu začnou přicházet naše staré známé – lenost a pohodlnost - dodržuji chlapské slovo, které jsem ti dal. Moje letní novinka MARK Golden Shine tě okamžitě nakopne, abys zabojovala s těmito starými nepřítelkyně a vydržela se svým předsevzetím až do konce. Scrub díky jedinečnému složení vyzvedne tvé dokonalé křivky a zároveň zamaskuje drobné nedokonalosti. Hrdě ti představuji mou letní limitku!

Speciální složení

Moje tradiční složení z kávy robusta, mandlového a kokosového oleje, třtinového cukru, mořské soli a vitamínu E jsem tentokrát obohatil o kávový olej a bio šípkový olej. Tato jedinečná kombinace ingrediencí účinně pomáhá v boji proti vráskám, striím, pigmentovým skvrnám, jizvičkám i celulitidě. Vitamíny A, B, E, C a K pomáhají při obnově buněk, v boji proti stárnutí pokožky, zvyšují tvorbu kolagenu a elastinu a pomáhají pleti zbavit se toxinů. Vysoký podíl nenasycených mastných kyselin zase normalizuje produkci kožního mazu a udržuje vodu v pleti. V neposlední řadě tzv. karotenoidy sjednocují barevný tón pleti a zamaskují drobné nedokonalosti.

Perleťový odkaz, který se vryje do paměti

Kromě toho, že tě MARK Golden Shine zbaví nedokonalostí a postará se o tvou dokonale hydratovanou, zregenerovanou a vyhlazenou pokožku, díky obsahu jemných zlatavých třpytek, které rozzáří tvou pokožku, se ti jako bonus také pomůže zapsat do paměti tvého drahého. Jako všechny peelingy v mé nabídce, i tato letní novinka pochází z čisté přírody. Neobsahuje chemická aditiva, ale přírodní slídový prášek zvaný mica, díky kterému zahalí tvé tělo do zlatého závoje. Jemná zlatavá perleť dodá šmrnc tvému ​​každému outfitu. Třpytky jsou nevtíravé, decentní a vhodné pro každou příležitost. Navíc díky svému složení k pokožce dokonale přilnou a neopadávají z ní, ale zároveň pokožku nevysušují a neucpávají póry.

P.S.: Nezapomeň na mou soutěž. Udělej si foto nyní a na konci 30 denní výzvy a použij #MARKvyzva na svých fotkách na Instagramu. Výsledky nejúspěšnějších z vás ocením v podobě dárku - mé letní novinky MARK Golden Shine, se kterou budeš na ulici nepřehlédnutelná!

Tvůj MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar