NOVINKA - triáda tělových másel!

březen 16, 2018 0 komentů

NOVINKA - triáda tělových másel!

Ahoj,

tento týden nám konečně alespoň na chvilku přinesl vytoužené oteplení. Tuhá zima dala zabrat nejen nám, ale potrápila i naši pokožku. Kombinace mrazivého vzduchu, přetopených interiérů a dalších vnějších faktorů způsobila, že pokožka celého těla je extrémně vysušená a citlivá. Podle dopisů a e-mailů, které mi od vás chodí, vím, že se zima vyznamenala i přibývajícími kožními onemocněními, jako jsou ekzémy či extrémně popraskaná kůže na rukou. Proto nejen tvé tělo, ale i unavená pokožka potřebuje jarní očistu (o které se více dozvíš v mém článku Jarní detox) a hloubkovou regeneraci.

Moje novinka šlehané tělové máslo obsahuje mega dávku potřebné výživy. Pečlivě vybrané přírodní složky v kombinaci se šetrným způsobem zpracování jsou tou správnou volbou pro komplexní obnovu tvé pokožky. Připravil jsem je pro tebe ve třech neodolatelných vůních!

MARK body butter COFFEE

Základní složkou všech tří variací je kakaové máslo. To je v této verzi doplněné kávovým máslem, které je silným antioxidantem s protizánětlivými a hydratačními účinky. Kombinace panenského kokosového, arganového, rýžového a kávového oleje má příznivé účinky v boji s vráskami a s kožními nedokonalostmi, jako je celulitida, akné, ekzémy či psoriáza. Díky kávové vůni bez přidaných esenciálních olejů je vhodný i pro alergiky a lidi citlivé na aromatické vůně.

MARK body butter ORANGE & CINNAMON

 

Tato verze potěší zejména milovnice oblíbené zimní vůně skořice-pomeranč. Zvolil jsem mandlový, panenský kokosový a arganový olej, které obohatí pleť o vitamíny A, D a E, působí regeneračně a uklidňují. Přidaný pomerančový olej získávaný ze slupek pomerančovníku pravého pozitivně ovlivňuje psychickou pohodu. Skořicový olej je zase typický antibakteriálními účinky a je osvědčeným bojovníkem proti celulitidě.

MARK body butter LEMONGRASS & MELISSA

Poslední meduňkovo-citrónová varianta má velmi příjemnou a svěží vůni, která v člověku evokuje pocit, jako by se nacházel uprostřed neporušené přírody. Tím je předurčen k použití během přicházející jarních dnů. Stejný základ jako u předchozího másla doplňují esenciální oleje z citrónové trávy a meduňky. Ty působí jako balzám na duši, bojují proti migréně a naplní tě pocitem harmonie a štěstí.

Díky své unikátní konzistenci se máslo po pár sekundách roztaje na ruce a můžeš ho velmi snadno nanést na pokožku. Všechny body butters doporučuji aplikovat na navlhčenou kůži, kdy se okamžitě vstřebají a nezanechávají mastný film. Kromě toho, že všechny tři variace tělových másel poskytnou tvé suché pokožce SOS pomoc ve formě turbohydratace, másla tě okouzlí i nádhernou dlouhotrvající vůní a zanechají překrásné lesklé nehty!

Tvůj MARK




Též v Novinky

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?
Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?

únor 09, 2024 0 komentů

Chcete, aby vaše vlasy byly silnější, zdravější a rychleji rostly? Nejste sami. Pravděpodobně jste již slyšeli o různých "zaručených" receptech na růst vlasů, ale po mnoha zklamáních zůstáváte skeptičtí.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar