Boj proti suché kůži na rukou

leden 12, 2018 0 komentů

Boj proti suché kůži na rukou

Ahoj kočko,

říká se, že ruce jsou vizitkou ženy. První dojem přece podruhé neuděláš, a proto bychom upravené ruce a nehty neměli podceňovat. V těchto ledových měsících je to však velká výzva. Během zimy ruce vystavujeme chladnému počasí a suchému vzduchu v přetopených místnostech, trpí také při umývání v horké vodě. Dochází tak k vysušování vrchní vrstvy kůže, která se pak stává citlivější a náchylnější k podráždění. Je tedy jasné, že v tomto období potřebují naše ruce intenzívnější péči. Jak v zimě pečovat o tvář obličeje, už víš z minula. Teď zjistíš, jak se postarat právě o ruce.

Prevence před mrazem

Přímé vystavení pokožky mrazu a studenému vzduchu je nejhorší. Nepodceňuj proto zdánlivou drobnost, jakou je nošení rukavic. A nezapomeň, že přírodní materiály ochrání pokožku citlivých rukou nejefektivněji.

Co dokáže peeling

Jakýkoli kávový peeling MARK scrub přinese tvým rukám efekt profesionální manikúry. Organický třtinový cukr odstraňuje odumřelé kožní buňky, tedy tu nevzhlednou suchou kůži, a masíruje. Obsažené kvalitní přírodní oleje ruce zjemní a vyživí. Výsledkem jsou zdravě vypadající a hebké a vláčné ruce. Peeling působí také jako prevence – mix těch správných ingrediencí kůži vyživí, proto se nebudou tak rychle vysušovat.

Vyzkoušej masáž

Hned po důkladném peelingu dopřej svým rukám jednoduchou, ale účinnou masáž. Přinese jim příjemný pocit pohody a uvolnění, stimuluje krevní oběh a ruce hezky prohřeje. Zaměř se nejen na dlaně a jednotlivé prsty, ale i na hřbet ruky, kde je kůže tenčí a mnohem citlivější než v dlaních. 

TIP: Pokud trpíš na záděry a popraskanou kůžičku okolo nehtového lůžka, využij účinky mé novinky MARK organic oil Coffee nebo MARK organic oil Lemongrass. Toto zázračné olejové sérum z vysoce kvalitních olejů je totiž vhodné nejen na tvář. Jeho hlavní složky – arganový, jojobový a kávový olej, doplněné rýžovým olejem a vitamínem E pomohou, aby byl i tento problém navždy minulostí. Aplikace je díky roll-onu jednoduchá a sérum se výborně vstřebává.

Krásné chladné dny! ;)

Tvůj MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar