Tipy, jak snadno ušetřit peníze v rozpočtu

leden 19, 2018 0 komentů

Tipy, jak snadno ušetřit peníze v rozpočtu

Neznám člověka, který by nechtěl mít aspoň o trochu peněz víc. Jestli v tomhle ohledu nejsi výjimka, přečti si moje celkem jednoduché tipy na to, kde můžeš ušetřit, aniž by ses musela nějak výrazně omezovat. 

Nejdřív ze všeho je dobré podrobně si projít svoje výdaje za několik uplynulých měsíců. Za co utrácíš nejčastěji? Kam putují ty největší částky? Hezky tak zjistíš, které položky v tvém rozpočtu jsou kritické a měla bys s nimi pracovat.

Zkontroluj tarify

Neříkám, že máš přestat telefonovat, nebo surfovat na internetu, ale zjisti si, jestli neexistuje tarif, který by nabízel podobné služby, ale za méně peněz. Nejen telefonní operátoři přitom nabízejí výhodnější ceny pro dlouhodobé zákazníky.

Sleduj akce

Tím nemyslím letáky ze supermarketu (i když i tam najdeš spoustu způsobů, jak ušetřit), ale spíš webové stránky nebo sociální sítě svých oblíbených značek. Často tam totiž najdeš info o speciálních akcích, slevách a výhodných nabídkách. Na mém Facebooku kromě toho najdeš třeba i pravidelné soutěže, v nichž můžeš kosmetiku získat úplně zadarmo. V akciové sekci mého webu zas najdeš všechny moje výhodné nabídky pěkně pohromadě.

Dva v jednom

Existuje ještě jeden způsob, jak ušetřit při nákupu kosmetiky. Jednoduše kupujte produkty, které jsou takzvaně dva v jednom, nebo toho zkrátka umí víc. Krásným příkladem je třeba můj kávový peeling MARK scrub, který můžeš použít jak na tělo, tak i na tvář, a pokaždé má dokonalý účinek.

Šetři ekologicky

Pokud si nedokážeš svůj den představit bez velké kávy ze Starbucks, alespoň si s sebou nos svůj tumbler nebo termohrnek – pak ti tu totiž na každý nápoj dají slevu 10 Kč. Kromě toho tím šetříš i přírodu, kterou používání všech jednorázových obalů zatěžuje.

Jídlo přes internet

Nakupovat jídlo on-line má spoustu výhod – kromě toho, že to šetří čas, šetří to i peníze. Nakoupíš totiž přesně jen to, pro co jdeš a nic navíc. Asi sama víš, jak lákavé jsou regály plné dobrot, kolem kterých vždycky musíš projít, než se dostaneš k tomu, co opravdu potřebuješ.

Krásný víkend přeji a pokud tě čeká nakupování, zkus se moji radami inspirovat ;)

Tvůj MARK




Též v Novinky

Co by neměl (a naopak měl) obsahovat kvalitní sprchový gel?
Co by neměl (a naopak měl) obsahovat kvalitní sprchový gel?

červen 21, 2024 0 komentů

Čtete-li tento článek, pravděpodobně se začínáte více zajímat o složení sprchových gelů či šamponů, nebo Vás k článku přivedly problémy s pokožkou nebo vlasy. Každopádně jsme rádi, že Vás toto téma zajímá a budeme se snažit poskytnout Vám cenné informace 😊

Více..

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar