13 ověřených tipů na kvalitní start do nového roku

prosinec 28, 2018 0 komentů

13 ověřených tipů na kvalitní start do nového roku

Ahoj scruberko, 

do konce kalendářního roku zbývá posledních pár hodin a tento čas většina z nás pravidelně využívá k závěrečné bilancování. Naše úspěchy a prohry, co se nám podařilo nebo co jsme naopak pokazili, co jsme mohli udělat lépe .... Konec roku ztělesňuje jakousi pomyslnou čáru za vším starým, a pro mnoho z nás znamená výzvu dělat věci v novém roce jinak a lépe. V minulých článcích jsem ti radil, jak být královnou silvestrovské noci, dával tipy na strávení posledního dne v roce nebo jsem se tě snažil inspirovat pozitivním předsevzetími do nového roku. Tento rok jsem pro tebe v mém posledním blogu tohoto roku shrnul následujících 13 mnou ověřených tipů, se kterými odstartovat nový rok úspěšně:

1. 🌳🌲 Miluj přírodu a naši Zem. 🌍 Recykluj, jdi do přírody, používej přírodní kosmetiku.

2. 🌸 Si krásná a výjimečná. Postav sebe na první místo a rozmazluj se. 🤸🏽‍♀️ Pohni se, cvič jógu a hlavně se starej o své tělo i duši. Dokonalou péči o tvou pokožku zajistí i moje tělové a obličejové peelingy MARK face and body, které svou omamnou vůní pozvednou nejen tvé tělo, ale i tvého ducha.

3. 🙏🏼🎁🍀 Buď vděčná. Zdraví, rodina, domov, přátelé, práce, finance nejsou samozřejmostí.

4. 😁 Hodně se směj. Trav čas s lidmi, kteří ti vykouzlí úsměv na tváři.

5. 🙌🏼 Odpouštěj a posouvej se dál. Nežij v minulosti, nikoho Nesuď a neodsuzuj.

6. 🤷🏼 Netrap se – pro věci, pro lidi, co si kdo o tobě myslí. Nevyčítej a nelituj se. Čas všechno zahojí.

7. ❌ Nežij podle očekávání jiných lidí. Vždy následuj své srdce a buď sama sebou.

8. 🏆 Buď otevřená změnám, přestože jsou zpočátku krokem do neznáma. Když to nezkusíš, nikdy se nedozvíš, co si mohla získat. Vystupuj ze své komfortní zóny, protože jen tehdy můžeš objevit svůj poklad.

9. 💪🏼 Věř si! Ty to zvládneš, protože na každý nápad nebo sen, který máš ti vesmír doručí i plán na jeho uskutečnění. Věř sobě a věř i vesmíru. Vše do sebe zapadne.

10. 👩🏽💻💎Pracuj na sobě. Stanov si velké cíle a užívej si dosahování svých osobních vrcholů.

11. 👩🏽🎨 Buď kreativní, smyslná a otevřená novým věcem.

12. 🌖 ✨Uč se a hledej svůj smysl života.

13. 💕 Miluj a rozdávej lásku všude kolem sebe.

Ať už budeš Nový rok slavit kdekoliv a s kýmkoliv, team MARK face and body ti přeje příjemnou zábavu! Ať je rok 2019 ještě lepší a úspěšnější než ten předešlý, plný splněných snů a přání ;)

Těším se na naše setkání v novém roce scruberko!

Tvůj MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar