Rozloučení se starým rokem

prosinec 29, 2017 0 komentů

Rozloučení se starým rokem

Ahoj scruberko,

dlouho očekávaná silvestrovská noc je za chvíli tady a ty jsi určitě dostala hned několik pozvání, kde ji velkolepě oslavit. Právě silvestrovská párty je pro mnohé velmi důležitou událostí a od tebe se tak jaksi očekává, že budeš za hvězdu i v tuto noc v roce (jak zazářit na Silvestra a být královnou večera jsem ti poradil loni ZDE).

Pokud však chceš letos strávit poslední noc v roce trošku klidnějším způsobem, při kterém nebudeš potřebovat několik dní na zotavení, tak mám pro tebe tentokrát hned několik tipů, jak nahradit silvestrovské radovánky.

V kruhu nejbližších

Možná ti tu pravou a intimní oslavu konce roku dopřeje místo "na konci světa". Rozhovory s přáteli či rodinou, hry a nasávání atmosféry v kruhu nejbližších. Zapomeň na mobil, ohňostroje, agresivní opilce či televizní odpočítávání. Silvestr na chatě na odlehlém místě ti poskytne prostor na vypořádání myšlenek a rozloučení se starým rokem. Načerpání nové síly a psychické pohody v prostředí přírody je přece léčivé.

Romantika ve dvou

Zamilované páry si určitě vystačí o samotě, bez zbytečného hluku a davu. Pokud jste si nestihli naplánovat wellness pobyt v horách či dokonce v zahraničí, určitě bude skvělou volbou i domácí pohodová romantika s maratonem oblíbených filmových klasik, společnou vanou, kvalitním vínem či dobrou masáží.


Dopřej si relax

I silvestrovský večer, kdy si dopřeješ čas sama pro sebe, má své kouzlo! Horká vana s okvětními lístky květin, růžovými bublinkami ve sklenici a vyživující maskou na obličej pomůže zanechat všechny starosti ve starém roce a vykročit tou správnou nohou do toho nového. Luxusní tělové a obličejové peelingy MARK scrub dopřejí tvé pokožce výjimečnou péči a nádhernou vůni. Přírodní oleje zanechají tvou pokožku hydratovanou, vláčnou a hebkou, třtinový cukr a mořská sůl ji zbaví pokožku všech nečistot a vitamín E dodá potřebnou elasticitu.


Nový rok je pro všechny malým bodem zlomu, ve kterém se ohlížíme zpět, hodnotíme, co všechno jsme dokázali a co dalšího bychom si přáli dosáhnout v novém roce. Ať už budeš nový rok slavit kdekoliv a s kýmkoliv, tým MARK face and body ti přeje příjemnou zábavu! Ať je rok 2018 ještě lepší a úspěšnější než ten předešlý, plný splněných snů a přání;)

Těším se na naše setkání v novém roce!

Tvůj MARK




Též v Novinky

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?
Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?

únor 09, 2024 0 komentů

Chcete, aby vaše vlasy byly silnější, zdravější a rychleji rostly? Nejste sami. Pravděpodobně jste již slyšeli o různých "zaručených" receptech na růst vlasů, ale po mnoha zklamáních zůstáváte skeptičtí.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar