4 triky, jak si užít Vánoce a nepřibrat

prosinec 22, 2017 0 komentů

4 triky, jak si užít Vánoce a nepřibrat

Ahoj,

i ty miluješ Vánoce, ale už v polovině svátků si začínáš vyčítat, kolik jsi toho už snědla, a o kolik víc asi ručička váhy ukáže po novém roce? Jdi na to chytře. Stačí se jen trochu hlídat, a Vánoce si užiješ zcela bez následků.

Tři kousky cukroví denně

Základem je se nepřejídat. Tohle bude zpočátku celkem těžké, ale chce to jen pár dní a zvykneš si. Respektive zjistíš, že tři vanilkové rohlíčky tvé chutě zaženou úplně stejně jako celý talíř. Kromě toho, že nebudeš mít výčitky, to má ještě jednu výhodu: Cukroví ti vydrží mnohem déle než jen do Silvestra ;).

Salát bez majonézy

Česká tradiční vánoční večeře je kalorické peklo. Zkus tedy smaženého kapra odlehčit alespoň zdravější formou salátu. Asi víš, že co domácnost, to jiný recept, a tak tě nepřekvapí, že internet je návodů na bramborový salát plný – vyber si letos ten, který se obejde bez majonézy.

Místo čokolády MARK

Když už budeš mít svůj denní limit cukroví vyčerpaný, a přesto tě bude honit mlsná, dopřej si relax ve sprše nebo ve vaně spolu se sladkým MARKem, respektive jeho vánoční limitovanou edicí peelingu, který voní po čokoládě a pomeranči.

Dostatek pohybu

Zatímco během roku a všedních dnů jsme nejen zvyklí mnohem víc sportovat, ale celkově se více hýbeme – běháme po městě, něco zařizujeme, přes Vánoce naopak dost často jen sedíme u pohádek, případně u příbuzných a přátel a jíme. Mysli na tuhle změnu režimu a braň se jí. Vánoční setkání jde přece úplně v pohodě vyřešit i procházkou, nebo třeba lyžováním.

Šťastné a veselé! :)

Tvůj MARK




Též v Novinky

Co by neměl (a naopak měl) obsahovat kvalitní sprchový gel?
Co by neměl (a naopak měl) obsahovat kvalitní sprchový gel?

červen 21, 2024 0 komentů

Čtete-li tento článek, pravděpodobně se začínáte více zajímat o složení sprchových gelů či šamponů, nebo Vás k článku přivedly problémy s pokožkou nebo vlasy. Každopádně jsme rádi, že Vás toto téma zajímá a budeme se snažit poskytnout Vám cenné informace 😊

Více..

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar