3 novoroční předsevzetí pro vaši pleť

leden 11, 2019 0 komentů

3 novoroční předsevzetí pro vaši pleť

Na začátku nového roku máme vždycky spoustu plánů, co všechno na sobě změníme. Je to skvělá příležitost, jak zdokonalit i péči o pleť. Zkuste si tedy osvojit alespoň tyto tři návyky a dodržujte je s maximální pravidelností.

1) Důkladné čištění

Pleť nestačí jen zbavit líčidel. Zvlášť pokud trpíte na pupínky nebo černé tečky, měla byste tvář čistit opravdu důkladně. Teprve po odlíčení přichází čas na dočištění. Pořádně vyčistit byste měla pleť i ráno před tím, než nanesete pečující přípravky a líčení. Jedině tak pokožka pojme všechny účinné látky a make-up nebude tvořit nevzhledné fleky. Všech nečistot, nadbytečného kožního mazu i toxinů vaši tvář spolehlivě zbaví přírodní MARK mýdlo s aktivním uhlím. Je perfektní, když vás trápí akné a vyrážky. Obsahuje tea tree olej, který navíc i stahuje póry.

2) Pravidelný peeling

Aby byla pleť krásně zdravá a zářivá, dopřejte jí jednou za týden peeling. Ten ji zbaví odumřelých kožních buněk, což ji hezky projasní. Vybírejte peeling, který je dostatečně jemný a navíc vyživující – takový, po kterém není pleť vysušená, ale naopak zůstává krásně hebká. Peeling ji také zbavuje různých nedokonalostí a sjednocuje její barevný tón. MARK face sugar scrub s účinným zeleným čajem a esenciálními oleji z mandarinky a citrónové trávy působí antisepticky proti bakteriím, čímž bojuje proti šíření zánětů a akné.

3) Náležitá hydratace

Jen čistit pleť nestačí. Je fakt, že samotné čištění pleť trochu vysušuje, a tak si přímo žádá, abyste ji po něm ještě důkladně ošetřili. Potřebuje výživu a hydrataci, aby zůstávala vláčná a pružná, a dokázala se ubránit nejen prvním známkám stárnutí, ale i dalším nástrahám, jako jsou třeba pupínky či podráždění. Vyzkoušejte olejové sérum MARK organic face oil Lemongrass, které důkladně hydratuje, napomáhá regeneraci pokožky a udržuje její pevnost. Snadno se vstřebává a nezanechává pleť mastnou, proto se hodí i na mastnější pleť, jejíž lesk dokáže regulovat.




Též v Novinky

Co by neměl (a naopak měl) obsahovat kvalitní sprchový gel?
Co by neměl (a naopak měl) obsahovat kvalitní sprchový gel?

červen 21, 2024 0 komentů

Čtete-li tento článek, pravděpodobně se začínáte více zajímat o složení sprchových gelů či šamponů, nebo Vás k článku přivedly problémy s pokožkou nebo vlasy. Každopádně jsme rádi, že Vás toto téma zajímá a budeme se snažit poskytnout Vám cenné informace 😊

Více..

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar