Vše, co potřebujete vědět o anticelulitidní oleji

červenec 26, 2019 0 komentů

Vše, co potřebujete vědět o anticelulitidní oleji

Trendy ve stravování a cvičení přicházejí a odcházejí, ale nakonec 100% účinná je jen jedna metoda - spálit více kalorií než přijmeme. Proto se do povědomí kosmetického průmyslu dostal kapsaicin, přírodní látka zodpovědná za pálivou chuť papriky, schopná ovlivnit spalování tuků. Schopnost milovat něco co nám způsobuje bolest je vlastnost vysloveně lidská, ale co když nám kromě pálivého pocitu může chilli přinést štíhlejší postavu?

Kapsaicin je přírodní alkaloid chilli papriček, který je svou štiplavostí chrání před hmyzem a predátory. Kapsaicin byl vždy předmětem řady studií. Jeho konzumace prokazuje výrazné zrychlení metabolismu, tělesná teplota stoupá, tělo přechází do ochlazovacího režimu a začne spalovat kalorie. Povrchové použití kapsaicinu naopak podporuje cirkulaci krve a díky tomu bojuje proti zadržování vody v tukových tkáních. Proto jsem si vybral právě kapsaicin do svého nového produktu - MARK Anti Cellulite Shaping Body Oil, anticelulitidní tvarující olej pro efektivnější tvarování problémových partií. Základem mého produktu je klinicky testována přírodní látka SHAPE PERFECTION, která účinek kapsaicinu z chilli papriček spojuje s extraktem z klíčků štiplavé hořčice. Hořčičné klíčky nejenže stimulují cirkulaci, ale zároveň podporují hnědnutí tukové tkáně. Hnědnutí tukové tkáně probíhá procesem s názvem termogeneze, to znamená, že tuky se spalují produkcí tepla.

Takže jak to vlastně všechno působí na celulitidu? Celulitida je charakterizována nerovnoměrným povrchem pokožky hlavně v okolí stehen a zadečku. Tento pomerančový vzhled je způsoben podkožní tukovou tkání, které vyčnívá do vrchních vrstev naší dermis. Zpomalení cirkulace krve zhoršuje uvolňování tuku z těchto tkání, proto kosmetický přípravek, který podpoří tuto cirkulaci a zároveň stimuluje hnědnutí tuků je ideální kandidát na boj s celulitidou a hromadění tuků v problémových partiích.

Aby se účinnost aktivní látky SHAPE PERFECTION potvrdila, byla tato látka klinicky testována na vzorku žen po dobu 8 týdnů. Účastnice používali kosmetický produkt s obsahem SHAPE PERFECTION nebo čistý placebo kosmeticky produkt, přičemž hned po nanesení se jim měřil podkožní průtok krve a po 8 týdnech se jim měřila velikost tukové vrstvy mezi hypodermis a dermou v pokožce. Zrychlení průtoku krve bylo zaznamenáno hned po nanesení produktu a celkové zmenšení tukové vrstvy během celého užívání produktu bylo v průměru až 18%. Na začátku a na konci studie se změřili obvody problémových partií všech účastnic a po 8 týdnech používání SHAPE PERFECTION dvakrát denně bylo zaznamenáno zmenšení obvodu pasu o 3.4 cm, obvodu břicha o 4.1 cm a obvodu stehen o 2.2 cm.

V mém novém produktu MARK Anti Cellulite Shaping Body Oil kombinuji aktivní látku SHAPE PERFECTION s kávovým olejem, který má výrazně proticelulitidní účinky a zároveň provoní tělo nádhernou vůní čerstvě pražené kávy. I když si všichni myslí, že krém z chilli papriček musí pořádně pálit na pokožce, Shape perfection je koncentrovaná látka účinná již při malých množstvích, takže na pokožce nepálí a přitom si dělá poctivě svou práci. Přesto je doporučeno ho nepoužívat na podrážděnou pokožku hned po peelingu nebo po holení. Účinky oleje lze podpořit delší masáží, zdravou stravou a fyzickou aktivitou. Budu rád za každou recenzi a výsledek, které mi klidně i anonymně pošlete po používání MARK Anti Cellulite Shaping Body Oil. Určitě se vám za to odplatím já i vaše pokožka 😊

Studia SHAPE PERFECTION v anglickém jazyce

studia-SHAPE-PERFECTION




Též v Novinky

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?
Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?

únor 09, 2024 0 komentů

Chcete, aby vaše vlasy byly silnější, zdravější a rychleji rostly? Nejste sami. Pravděpodobně jste již slyšeli o různých "zaručených" receptech na růst vlasů, ale po mnoha zklamáních zůstáváte skeptičtí.

Více..

Péče o pleť v zimě
Péče o pleť v zimě

leden 19, 2024 0 komentů

I vám se zdá, že vaše pleť během zimy jaksi ztratila jas? Je na dotek suchá, matná a možná i jemně podrážděná? Pleť totiž během zimy ztrácí velmi důležitou hydrataci. Proč tomu tak je?

 

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar