Věčně mladá: Jakou péčí začít

únor 02, 2018 0 komentů

Věčně mladá: Jakou péčí začít

Ahoj,

také občas potkáš ženu, které bys hádala 30 let, ale ve skutečnosti právě oslavila osmnáctku? Realita dnešní doby je už taková. Make-up dokáže zázraky, bohužel i ty nechtěné, a občas přidá několik let navíc. V jistém okamžiku se však touha vypadat starší zastaví, a naopak začínáme dělat všechno proto, abychom vypadali co nejmladší. Vrátit čas nejde, a nevratné mohou být i následky špatné péče o pleť. Jaká je tedy prevence?

Čím dříve si uvědomíme potřebu starat se o pleť, tím více se nám v budoucnosti odvděčí. Pokud i ty čekáš, až se objeví první vrásky, děláš možná velkou chybu. Pokud toužíš po tom, aby i tebe v padesáti lidé tipovali na pětatřicet, začni se o sebe starat. Tady jsou zaručené tipy, jak si mladistvý vzhled udržet i bez prvotřídní genetické výbavy.

Alfa a omega

Může to znít jako klišé, ale z dlouhodobého hlediska je nejdůležitějším faktorem správná životospráva a pravidelný pitný režim. Můžeš si nakoupit tu nejdražší kosmetiku, ale pokud bude pleť dehydrovaná, bude působit šedě a nezdravě. Absolutním tabu by zároveň měly zůstat zlozvyky, jako je kouření či nadměrná konzumace alkoholu, které pleť vysušují a urychlují její stárnutí.

Správná péče 

Máš pocit, že na správnou péči je potřeba spousta peněz? Omyl. Nejde ani tak o značku či cenu kosmetiky, ale spíš o kvalitu používaných produktů. Než si koupíš jakýkoli krém, prostuduj si jeho složení a vyhni se chemickým složkám, které mohou pleť zbytečně podráždit. Stejně tak důležitý je výběr kosmetiky podle věku tvé pleti, a také podle jejího typu, abys jí zabezpečila dostatek všeho, co potřebuje.

To všechno v jednom nabízí MARK organic oil, který jsem pro tebe vyvinul hned ve dvou variantách - Lemongrass (pro mladou pleť) a Coffee (pro zralou pleť). Obě olejová séra jsou vyrobená v bio kvalitě, nejsou testovaná na zvířatech a navíc je na mém webu najdeš i v dostupných cenových relacích! Přínosy navíc poznáš už po pár použitích, protože tvá pleť bude svěží, hloubkově hydratovaná, vyživená, díky čemuž bude pomaleji stárnout a zůstane sametově hebká. Díky jednoduché aplikaci pomocí roll-onu můžeš navíc tohle sérum aplikovat kdykoli a kdekoli. Určitě si ho zamiluješ.

Tvůj MARK




Též v Novinky

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?
Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?

únor 09, 2024 0 komentů

Chcete, aby vaše vlasy byly silnější, zdravější a rychleji rostly? Nejste sami. Pravděpodobně jste již slyšeli o různých "zaručených" receptech na růst vlasů, ale po mnoha zklamáních zůstáváte skeptičtí.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar