Valentýn pro každého: Jak slavit a vyhnout se klišé

únor 09, 2018 0 komentů

Valentýn pro každého: Jak slavit a vyhnout se klišé

Ahoj,

ráda bys se svým přítelem oslavila svátek zamilovaných, jenže on si na romantickou Valentýnskou tradici moc nepotrpí? Žádný strach, i tak si tenhle večer můžeš užít. Když navíc zvolíš správnou strategii, nakonec si ho užije i on.

V první řadě zapomeň na všechno, co jsi kdy viděla v amerických romantických komediích. Výjimky sice existují, ale obecně platí, že muži (jakéhokoli věku) se k velkým zamilovaným gestům uchylují jen málokdy. Možná se ti tedy někdy v životě stane, že přijdeš domů a najdeš byt posetý okvětními lístky růží, muž bude v kuchyni čekat s uvařenou prvotřídní večeří, potom tě požádá o ruku a pak ještě vytáhne letenky na Bora Bora. Obecně je ale lepší tohle raději nečekat, nebo alespoň ne každý rok.

Zvlášť pokud tvůj partner patří k těm, kdo Valentýna moc neslaví, je na tobě, abys letošní oslavu vzala do svých rukou. Nenechávej to na něm, nic nenápadně nenaznačuj, protože pokud hrozí, že narážky nepochopí, nebo se mu nebude chtít nic vymýšlet a zařizovat, mohla bys pak zbytečně být zklamaná a ještě bez oslavy. O svých plánech ho raději informuj. Třeba ho to mimo jiné donutí zamyslet se nad tím, že by si měl připravit dárek, nebo aspoň květinu.

Vymysli to tak, aby průběh večera byl vám oběma co nejpřirozenější. Neplánuj nic extra speciálního, u čeho nemáš jistotu, že by se necítil dobře. Jestli moc nechodíte do luxusních restaurací večeřet při svíčkách, nezačínej s tím zrovna na Valentýna. Sedět v restauraci plné párů, které se 14. února jako na povel tváří zamilovaně, nemusí být úplně příjemné.

Zvol tedy vaši oblíbenou činnost - vyrazte na koncert, do kina, nebo klidně na fotbal, pokud mu chceš udělat velkou radost. Anebo klidně zůstaňte doma, pusťte si film a společně si uvařte. Snad žádný muž také neodmítne společnou vanu.

Ani tady ale není třeba upínat se k filmovým klišé, takže pokud víš, že by ti svíčky všude kolem neschválil, udělej si z toho trochu legraci. Co si s sebou třeba vzít můj přírodní kávový peeling MARK Coffee Coconut nebo MARK Coffee Chocolate a vzájemně se opečovat? Užijete si spolu spoustu legrace, a navíc vylezete krásně voňaví a rozehřátí, abyste si perfektně užili nejen večer, ale i valentýnskou noc.

Krásný Valentýn :*

Tvůj MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar