Tip pro muže: Jak se správně starat o tvář

duben 20, 2018 0 komentů

Tip pro muže: Jak se správně starat o tvář

MARK myslí i na muže. Stále více mužů preferuje více či méně zarostlou tvář. Jakoby ta hladce oholená už neletěla. Z vousů se stal životní styl i magnet na ženy.

Strniště, krátké, střední nebo dlouhé vousy, všechno vyžaduje péči. Barber shopy a holičství rostou po celém Česku jako houby po dešti a mnoho mužů vyhledává odborníky na správný střih a péči. Každý styl však vyžaduje i domácí údržbu, díky které vousy zůstanou přitažlivé a zdravé. Novinka MARK beard wax je nejen pomocníkem pro správný styling, ale pečuje o zdravé vousy.

Proč MARK beard wax?

Muži si myslí, že kromě sestřihu není třeba se o vousy nijak starat. Chyba. S vousy je to stejné jako s vlasy. Mix vybraných přírodních ingrediencí v MARK beard wax se postará o všechno a najednou. Včelí vosk fixuje správný tvar i po náročném dni nebo noci. Zároveň hydratuje, protože vytváří tenký ochranný film, který má díky antibakteriálním účinkům příznivý vliv na podrážděnou nebo popraskanou pokožku. Díky kombinaci kakaového másla, ricinového a rýžového oleje dodá potřebné živiny vousům i pokožce. Hlavním benefitem rýžového oleje je podpora růstu vousu, jeho zpevnění a zdvojnásobení.

Přírodní antioxidanty prodlužují mladistvý vzhled pokožky. Vynikající hydratační, dobře vyživující a ochranný prostředek je vhodný pro citlivou pleť. Ricinový olej dodá pokožce omega-9 mastné kyseliny a vitamín E, díky kterým jsou při pravidelném používání vousy pevnější, hustější a silnější. Pokožku chrání a dodává jí potřebný vitamín A. Jeho největší předností jsou antibakteriální účinky, které eliminují tvorbu bakterií a virů.

Vosk je doplněn esenciálními oleji Ho Wood, Patchouli a Bergamot. Nejen že samotný olej Patchouli působí jako afrodiziakum, což jistě ocení nežné pohlaví, ale jejich kombinace pomáhá v boji proti akné, ekzémům a dalším kožním nedokonalostem.

Objednejte si co nejrychleji, dokud ho máme. Naposledy jste ho vykoupili během několika dní.




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar