Stop špatným dárkům. O čem skutečně je Valentýn?

únor 08, 2019 0 komentů

Stop špatným dárkům. O čem skutečně je Valentýn?

Když po vánočních ornamentech obchody zaplaví srdíčkové výzdoby, všichni víme, že se blíží 14. únor – svátek všech zamilovaných. Obchody nás tlačí do vyjádření naší lásky drahými luxusními dary, které si většinou ani nemůžeme dovolit. Zkuste tento rok raději investovat čas a energii do společných chvil s partnerem, rodinou či přáteli a zároveň nezapomeňte sama na sebe. Koneckonců, Valentýn je hlavně o té lásce, lásce mezi bližními a lásce k sobě samému.

Sebeláska není sobectví

Zdravá láska a respekt k sobě samému je klíč k šťastnému a klidnému životu. Tento Valentýn dopřejte svému tělu dlouhou a intenzivní péči. Nalijte si pohár vína, pusťte si oblíbenou hudbu a zamkněte se alespoň na dvě hodiny v koupelně. Můj nejoblíbenější rituál hýčkání se, je vytvoření si menší bylinkové sauny doma přímo v koupelně. Nasypte směs různých bylinek nebo rovnou již připraven MARK bath tea Body relax, do větší misky a zalejte asi 500ml vroucí vody. Nakloňte se nad mísu a přehoďte si ručník přes hlavu, aby vám horká bylinková pára neunikala po bocích. Vychutnejte si příjemně teplo, zhluboka vdychujte jemnou vůni a užívejte si jako bylinná pára otevírá a čistí póry. Pokud použijete mé koupelové směsi Bath Tea, můžete horkou směs rovně po napařování vlít do přichystané vany a pokračovat v relaxaci horkým koupelím. Pokud použijete vlastní směs bylin bez obsahu soli, můžete vychladlou vodu použít jako základ pro práškovou masku na obličej MARK Green tea face mask. Po napařování je ideální čas k použití pleťové masky nebo výživného séra, neboť jsou póry otevřené a připravené absorbovat všechny ty živiny a aktivní látky. Pokud použijete směs levandule, růže a měsíčku, výluhy z rostlin mají i léčivé účinky, pročišťují pokožku a zlepšují její prokrvení. Nezapomeňte při relaxování na to nejdůležitější. Vypnout. Zapomeňte na práci a starosti, zkuste raději meditovat, zaměřit se na své dýchání a své pocity.

Lásku všem důležitým lidem v tvém životě

Pro mnoho lidí je svátek zamilovaných stresujícím obdobím. Zamotané přátelství, milostné aféry či předešlé rozchody, to vše ovlivňuje naši vnitřní rovnováhu. Pokud se cítíte osamělá, sentimentální a ztrácíte lásku v sebe samu, nezůstávejte sama doma. Jděte si vyvětrat myšlenky na čerstvý vzduch a potěšte se přírodou a světem kolem sebe. Vezměte do ruky knížku, kterou jste už dlouho chtěla přečíst a sedněte si do pěkné kavárně. Objednejte si ten malinový koláč, po kterém tak často pokukujete. Navštivte rodiče, přátelé, blízkých. Překvapte je výletem, divadlem či milou drobností. Obklopte se pozitivní energií a nákazte ní i všechny kolem sebe. Valentýn se sice jmenuje svátek všech zamilovaných, ale ve skutečnosti je pro všechny milovaných a milujících lidí 😊

P.S.: Pokud přece jen chcete někoho potěšit drobností, představte milované osobě mé produkty a naučte ho jak správně pečovat o sebe a své tělo ♥




Též v Novinky

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?
Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?

únor 09, 2024 0 komentů

Chcete, aby vaše vlasy byly silnější, zdravější a rychleji rostly? Nejste sami. Pravděpodobně jste již slyšeli o různých "zaručených" receptech na růst vlasů, ale po mnoha zklamáních zůstáváte skeptičtí.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar