LEG DAY

únor 01, 2019 0 komentů

LEG DAY

Také jste si do nového roku slíbili některé z tradičních novoročních předsevzetí? Zhubnu, přestanu kouřit, budu se víc hýbat, zdravěji se stravovat a podobně. Nadšení však někdy rychle vyprchá, hlavně když si dáváme velké a těžko splnitelné cíle. Abych vás v rozhodnutí udělat změnu podpořil, přináším sérii článků, které ti pomohou a inspirují tě. Dnes přináším několik účinných tipů, jak se donutit ke cvičení a zpevnit zadek.

Naplánovat trénink

Plánovat neznamená běhat s diářem po posilovně nebo za jeden trénink vystřídat všechny stroje, které tam uvidíte. Ideální je si určit, kolikrát týdně se chcete cvičení věnovat. Pro viditelné výsledky doporučuji tři nebo čtyři tréninky týdně. Každý z nich by měl být věnovaný konkrétní části těla - nohy, záda, ramena, ruce… Při tréninku spodní části těla doporučuji věnovat jeden trénink nohám a druhý nohám a zadku.

Nevíte, které cviky jsou na to nejlepší? Mrkněte na YouTube nebo na seznam níže. Základním cvikem je dřep, jehož správnou techniku najdete v článku Trénink pro dokonalý zadek.


Vyhnout se stereotypu

Pokud cviky nestřídáte, svaly začnou stagnovat. Důležité je proto cviky různě kombinovat a střídat lehké s náročnými, například dřepy, sumo dřepy, plié dřepy, mrtvý tah, mrtvý tah na jedné noze, klasické výpady, bulharské výpady, výpady do stran, výpady do chůze, předkopávačky na stroji, zakopávačky na stroji.

Ideální je zvolit pět až šest cviků po třech až čtyřech sériích. Mezi jednotlivými sériemi by neměla být přestávka delší než dvě minuty. Naopak během cviků nespěchejte. Na závěr tréninku si dejte na třicet minut kardio.

Bez vyvážené stravy to nejde

Cvičení je jen částí úspěchu a devadesát procent pěkného těla se formuje v kuchyni. Důležitá je proto zdravá a vyvážená strava, díky níž budete mít dostatek energie na cvičení a tělo získá potřebné látky. Jak na to, zjistíte v článku Jídelníček pro super tělo .

P.S.: Po náročném tréninku dopřejte tělu regeneraci. Shower pudding Peppermint příjemně schladí a MARK sugar scrub MILK & HONEY uleví svalům od bolesti.



Též v Novinky

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?
Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?

únor 09, 2024 0 komentů

Chcete, aby vaše vlasy byly silnější, zdravější a rychleji rostly? Nejste sami. Pravděpodobně jste již slyšeli o různých "zaručených" receptech na růst vlasů, ale po mnoha zklamáních zůstáváte skeptičtí.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar