Přírodní krása bez líčení? Jde to!

duben 21, 2017 0 komentů

Přírodní krása bez líčení? Jde to!

Ahoj krásko,

taky patříš mezi ty ženy, které si nedokážou představit, že by mezi lidi vyšly bez make-upu? Bez retuše všech chybiček na kráse? Být krásná bez množství kosmetických propriet, to už je opravdu umění. A my muži to oceníme obzvlášť.

Vystup z davu a ukaž své přirozené JÁ. Ukážu ti, jak přežít bez kosmetické taštičky a přitom zazářit.

Základ úspěchu

Čistá a zdravá pleť je úplným základem celé péče. Je proto nutné pleť hydratovat, čistit, odličovat, peelingovat a jednou za čas navštívit kosmetičku. Základem všeho je zvolit správný denní a noční krém, samozřejmě podle typu pleti. Příliš časté používání kosmetických přípravků může pleti škodit. V noci zkus spát na zádech, je vyšší pravděpodobnost, že se vyhneš vráskám.:-)

TIP: Jestli jsi ještě nevyzkoušela, MARK face scrub Tea tree & Jojoba, neváhej.

Svůdný pohled

Vždy, když se někomu podíváš do očí, zaručeně si všimneš  i jeho obočí. Proto je důležité, aby vypadalo co nejpřirozeněji a upraveně, což neznamená, že bys ho měla škubat jako kuře. Naopak, tenké linky ve stylu Marlene Dietrich už jsou dávno out.  A pokud už jsi na něm "zapracovala" a je z něj tenká linie, zkus na něj dávat každý večer ricinový olej, který koupíš v lékárně. Pokud Tě trápí kruhy pod očima, rychlým pomocníkem jsou studené obklady s mátou nebo sáčkem zeleného čaje. 

Zářivě bílé zuby

Je dokázáno, že úsměvu si lidé všimnou rychleji než líčení. Úsměv ženy je přece ten nejkrásnější make-up. Věnuj se i zubům, protože čím jsou bělejší, tím je úsměv zářivější. Zkus namísto agresivních bělících zubních past ingredience z domácích zdrojů, jako například kokosový olej nebo sodu.

Hydratované rty

Suché a popraskané rty nejsou přitažlivé. Každý večer si je před spaním ošetři tak, aby byly během noci vydatně hydratované. 2x týdně je ideální rty promasírovat kartáčkem nebo můžeš  co nejdřív vyzkoušet mou novinku - MARK Coffee Lips, přírodný kávový peeling na rty.

Koruna krásy

Krásné a zdravé vlasy jsou korunou krásy, proto věnuj pozornost polámaným konečkům a odrostům. Každé tři až čtyři měsíce je ideální vlasy nechat podstřihnout. Pokud Tě trápí suché vlasy, lupy nebo jiné podobné potíže, zkus do nich občas vnášet kokosový olej. Dobré jsou také odvary z bylinek, pro brunety se doporučuje šalvěj, pro blondýny lípa a heřmánek. Vlasy budou krásně lesklé. Výborný je také přírodní arganový olej, vetří ho pěkně do konečků vlasů a uvidíš zázraky:-).

Mix, Match, Repeat :)

Pokud se snažíš zachránit svou pleť před negativními vnějšími vlivy, je už důležité to, že jsi začala používat přírodní kosmetiku, která pokožce a organismu neškodí. Jsem čistě přírodní, vyrobený z vybraných surovin a dokážu být naopak flexibilní, podřídit se  v podstatě každé pleti. V minulém článku o aromaterapii jsem Ti řekl něco o kvalitních olejích. Dnes mám pro Tebe další tip, který využiješ v každé životní situaci. Budeš potřebovat jeden MARK Coffee Original a libovolné olejíčky. Můžeš si namixovat takovou vůni, kterou sama miluješ nejvíc. Doporučuji ale třeba levandulovou, která Tě uklidní a odbourá stres. Citrón zase zvyšuje koncentraci, osvěží a aktivuje tělo i duši. Olej z 31 bylin můžeš využít v kombinaci se mnou i na bolest beder a regeneraci při sportu. Nanes ho jako zábal, nechej 10 minut působit a smyj.

Příjemné zkrášlování,

Tvůj MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar