Novinka v nabídce MARK face and body

červen 22, 2017 0 komentů

Novinka v nabídce MARK face and body

Ahoj,

víš, co je tady už tisíce let, co je zdraví prospěšné a co milujeme v podobě teplého nápoje? Tentokrát nemyslím na mnou i tebou milovanou kávu, ale myslím na zelený čaj (green tea).

Příznivé účinky zeleného čaje jsou srovnatelné s účinky kávy, některé je doplňují a jsou specifické pouze pro čaj. A protože chci tvé pokožce vždy dopřát jen to nejlepší, rozhodl jsem se, že ti přinesu speciální masku ze zeleného čaje Green Tea Face Mask. Díky ní si blahodárné účinky zeleného čaje bude moci vychutnat i tvá kůže.

Co je Green Tea Face Mask?

Jde o masku, která má podobu zeleného prášku. Aby se zaktivizovala, je nutné ji smíchat s vodou, nejlépe v dlani: zhruba jednu čajovou lžičku smíchej s trochou teplé vody. Postupným mícháním se prášek aktivizuje a vznikne pasta, kterou můžeš nanášet na tvář.

Pasta se nanáší na důkladně odlíčenou, umytou a vlhkou pokožku tváře. Oblast očí je potřeba vynechat. Masku nechej působit 3 - 5 minut a potom ji důkladně smyj vodou. Doporučuje se používat ji 2 až 3 krát do týdne.

Při aplikaci masky tě může překvapit její vůně. Je to produkt, který má výjimečné účinky na pleť a kvůli tomu se na pár minut vyplatí akceptovat i jeho netypickou vůni. Když to tak uděláš, tvoje pokožka bude zářit krásou a svěžestí. A to stojí za to!

Účinky zeleného čaje
Zkoumání zeleného čaje se věnovalo mnoho studií,a proto jsou jeho účinky zmapovány celkem podrobně. Díky jeho příznivým účinkům se zelený čaj začal používat i v kosmetickém průmyslu. A protože jde o přírodní surovinu, skvěle zapadá do mé nabídky.

Zelenému čaji se připisují i tyto pozitivní účinky:

  1. Antibakteriální a protizánětlivé - Zelený čaj je bohatý na antioxidanty a katechiny, které pokožku detoxikují, čistí, osvěžují a hydratují. Je vhodný i pro citlivou pokožku.
  2. Bojuje proti příznakům stárnutí - Antioxidanty, které jsou součástí zeleného čaje, obnovují kožní buňky. Proto je vhodný při boji proti příznakům stárnutí, jako jsou vrásky a pigmentové skvrny.
  3. Rozumí mastné pokožce - Zelený čaj stahuje póry, a proto přispívá k redukci kožního mazu.
  4. Eliminuje akné a černé tečky- Antibakteriální a protizánětlivé účinky zeleného čaje pomáhají při boji akné a černých teček.
  5. Zmírňuje otoky- Antioxidanty a taniny obsažené v zeleném čaji zužují cévy, a proto redukují otoky.
Káva nebo zelený čaj?
Na první pohled se může zdát, že kávu a zelený čaj není možné kombinovat. Opak je pravdou. Tady je několik možností:
  1. Pokud máš ráda jasné hranice i v kosmetice, odděl používání mých kávových peelingů a masky ze zeleného čaje. Masku aplikuj na tvář a na zbytek těla dej kávové peelingy. V tom případě bude i aplikace jednoduchá - klidně si v ten stejný den udělej masku na tvář a zbytek těla vyscrubuj.
  2. Pokud chceš své tváři dopřát kávu i zelený čaj, no problem. Doporučuji však masku a peeling na tvář aplikovat v různé dny. Pokud si dnes dáš Green Tea Face Mask, peeling na tvář použij o 2 nebo 3 dny později. Tvoje pokožka si tak bude moci účinky každého produktu užít v plné míře.
  3. Máš kromě tváře na těle i jinou oblast, kde tě trápí akné nebo černé tečky? Zkus aplikovat Green Tea face Mask i na tuto část. Uvidíš, že její příznivé účinky se projeví, ať už ji budeš dávat kamkoliv.
  4. Jsi striktní milovnice kávy nebo čaje a chceš zůstat svému oblíbenému produktu věrná? Žádný problém. Jen ty znáš své tělo nejlíp, tak mu dopřej přesně to,co mu vyhovuje a co mu udělá nejlépe, ať už jde o kávový scrub nebo o masku ze zeleného čaje.

Věřím, že tě tato novinka potěšila. Tak jsem zvědavý na tvůj názor. Napiš mi, budu moc rád.

Tvůj MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar