Nepatříte mezi milovníky kávy? Vyzkoušejte přírodní cukrové peelingy :)

listopad 02, 2018 0 komentů

Nepatříte mezi milovníky kávy? Vyzkoušejte přírodní cukrové peelingy :)

Věřili byste, že jsme spolu už skoro třetí rok? Čas tak neuvěřitelně letí, když je nám spolu tak příjemně :) I touto cestou chci poděkovat za každou recenzi, kterou mi píšete a každou fotku, kterou mi posíláte, abyste se pochválili, jaké jste (i díky mně;)) krásné. Je mi ctí a potěšením zároveň, že jste mi věnovali místo ve své koupelně. Abych vaši důvěru i nadále nezklamal, slibuji, že se budu pro vás milé dámy, neustále zlepšovat. Vyslechl jsem proto vaše přání a prosby a po výjimečných kávových peeling jsem rozšířil svou scrubovú rodinku o další jedinečnou novinku - cukrové peelingy.

Přestože je cukr obecně velkým strašákem pro všechny vyznavače zdravého životního stylu, při jeho použití v kosmetice platí pravý opak a cukrovým peelingem se můžeš bez obav "ocukrovat" od hlavy až k patám. Kombinace jemně mletého cukru se solí šetrně čistí a vyživí pokožku, odstraní odumřelé kožní buňky, stimuluje prokrvení a čistí póry. Pokožku zbaví suchých míst a zanechá ji zdravou, hydratovanou a zářivou. Přírodní cukrovo-solné složení se v teplé vodě navíc zcela rozpustí a po použití ve vaně nezůstane ani stopa ;) Jsem přesvědčen, že si i tyto voňavé a sladké scruby rychle zamilujete! Na výběr máte následující verze:

1. MARK sugar scrub MILK & HONEY

Luxusní sladká vůně medu a mléka vyživujícího cukrového peelingu na tělo zklidňuje mysl, uvolňuje stres a napětí a napomáhá dobrému spánku. Obsažená epsomská (magnesiová) sůl je přírodní formou soli hořčíku, který pomáhá snižovat záněty a podporuje správnou funkci svalů a nervů. Díky protizánětlivým a detoxikačním vlastnostem čistí póry a pomáhá v boji proti pupínkům i akné. Ananasový prášek jako přírodní antioxidant zlepšuje pružnost pokožky, zklidňuje a hydratuje ji.

2. MARK sugar scrub CHERRY BLOSSOM

Regenerační cukrový tělový peelingu s květinově-ovocnou vůní třešňových květů a himálajskou solí vám dopřeje zasloužený relax po náročném dni. Obsažený lotosový prášek svými povzbuzujícími a regeneračními účinky podporuje vyhlazení pokožky a zachovává její jemný a zářivý vzhled.

3. MARK face sugar scrub GREEN TEA

Lehká svěží vůně zelené mandarinky detoxikačního cukrového peelingu na obličej zanechá vaší pleť s dlouhotrvajícím pocitem svěžesti a čistoty. Zelený čaj v kombinaci s ovesným a neemového práškem svými silnými antioxidačními vlastnostmi bojují proti volným radikálům a chrání tak pleť před poškozením slunečním zářením. Pomáhá také stahovat rozšířené póry, redukovat tvorbu kožního mazu a účinně bojuje i proti akné a černým tečkám.

P.S.: Tak jako vždy, i při této novince má jakákoliv zpětná vazba od vás samozřejmě moc potěší (a možná také opět inspiruje 😉). Napište mi proto prosím do zprávy na Facebooku, Instagramu nebo emailu jak jste s mou novinkou spokojené.

Váš MARK




Též v Novinky

Co by neměl (a naopak měl) obsahovat kvalitní sprchový gel?
Co by neměl (a naopak měl) obsahovat kvalitní sprchový gel?

červen 21, 2024 0 komentů

Čtete-li tento článek, pravděpodobně se začínáte více zajímat o složení sprchových gelů či šamponů, nebo Vás k článku přivedly problémy s pokožkou nebo vlasy. Každopádně jsme rádi, že Vás toto téma zajímá a budeme se snažit poskytnout Vám cenné informace 😊

Více..

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar