Jak být nejkrásnější nevěstou :-)

květen 25, 2017 0 komentů

Jak být nejkrásnější nevěstou :-)

Milá nevěsto,

ze srdce Ti gratuluji, pokud jsi našla svého prince. S námi, muži, je to někdy fakt problém, to přiznávám. A pokud se ten Tvůj už vyjádřil, upřímně se s Tebou raduji. Určitě máš od toho momentu plnou hlavu svatby. Řešíš šaty, květiny, pozvánky, výzdobu, zasedací pořádek... Chceš mít pod kontrolou každý detail tak, aby bylo všechno dokonalé. Při tom všem bys však neměla zapomínat na to nejpodstatnější: na sebe. Je to Tvůj den, ve kterém budeš hvězdou v hlavní roli. Připravil jsem pro Tebe několik ověřených beauty tipů, na které bys neměla před svým velkým dnem rozhodně zapomenout a taky ty, kterým by ses měla obloukem vyhnout.

… 4 týdny do svadby

Neexperimentuj s ničím novým. Vím, že svatba je velký den, pro hodně lidí jediná za život. Nikdy ale nezkoušej procedury, na kterých jsi nikdy nebyla, nebo nepoužívej neověřenou kosmetiku. To samé platí o solárku nebo samoopalovacích přípravcích! Už v tomto období doporučuji MARK scrub Coconut aspoň 2x týdně. Pokožku nádherně vyživí a bude mít dost času se zregenerovat na Tvůj velký den. Příprava se nesmí podcenit :)

 … 1 týden do svadby

Je ideální čas na návštěvu kadeřnice, kosmetičky, manikérky a pedikérky. Týden před svatbou bude odstín barvy ještě stále zářivý a intenzivní. Pokožka si od zásahů oddychne a bude připravená na perfektní nalíčení v den svatby. Zvýšenou pozornost věnuj úpravě obočí, hlavně v případě barvení. Naopak na tetování a jiné trvalé zásahy se v tomto čase vykašli. Můžeš se objednat na relaxační masáž nebo zkus mou novinku kávový peeling MARK scrub Watermelon. Je to moje 100% přírodní limitka na léto. Kůži nádherně vyhladíš, hydratuješ a ještě Ti bude krásně vonět.

 … 24 hodin do svadby

Den před svatbou profesionálové doporučují umýt vlasy s menším množstvím kondicionéru než obvykle. V opačném případě vlasy bývají kluzké a účes tak nedrží. Hlavně nezapomeň na depilaci: vosk a epilátor raději vynech, zaměř se na klasickou žiletku, případně na depilační krémy, které eliminují nebezpečí pořezání nebo podráždění pokožky.

… večer před svadbou

Jasně, že klíčový je kvalitní spánek, ale i tak se důkladně postarej o rty. MARK Lip Scrub s obsahem kávy, hnědého cukru, kávového a jojobového oleje a včelího vosku a následně MARK Lip Balm Ti s touto úlohou zaručeně pomůže. Následující den dostanou rty pěkně zabrat nejen nekonečným líčením, ale hlavně polibky od tvého budoucího muže.

TIP: Jestli se ve stresu potíš víc než obvykle, kup si v lékárně kvalitní přípravky, které Ti garantují, že i v zátěžových situacích, jakou svatba bezpochyby je, zůstaneš v bezpečí před nepěknými fleky od potu. Většinou se aplikují na noc a ráno opláchnou vodou.

… svadební den

Hlavně se nasnídej, hoď se do klidu a užij si svůj velký den. Jestli máš objednanou vizážistku, před jejím příchodem se nelič, ona se o všechno postará. Můžeš si ale hned ráno ošetřit pleť s MARK face scrub Tea tree & jojoba, který Tvou pleť zbaví nečistot a vyživí ji.

SOS balíček pro nevěstu

Aby se Ti nestalo, že v tomto předsvatebním chaosu na něco zapomeneš, určitě si připrav tzv. S.O.S. balíček, který svěříš do opatrování družičce nebo mamce.

  • vlhčené ubrousky
  • antiperspirant
  • parfém
  • náhradní sponky do vlasů, hřeben
  • lak na vlasy
  • odličovač
  • manikúrní nůžky a pinzeta
  • malé zrcadlo
  • lesk, balzám a rtěnka
  • pudr

 ...po svadbě

to ze sebe všechno hezky scrubni. Stres opadal a už jste jen vy dva. Zrelaxuj svoje tělo ve sprše ( nejlépe s Tvým mužem). Na tuto chvíli doporučují párové dvojbalení Pro něho a Pro ni.  Ach, ta láska... ;)

Přeji Ti hodně štěstí, ať je Tvůj velký den podle Tvých představ :-)      

Tvůj MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar