MARK vašima očima.

srpen 04, 2017 0 komentů

MARK vašima očima.

Ahoj,

ještě před pár týdny jsem si lámal hlavu nad tím, jak mě vlastně vidíte. I když jsem něco tušil, moje úvahy byly jen domněnkami a nebyl jsem si jimi úplně jistý. Potom jsem se rozhodl, že se vás prostě přímo zeptám. Proto jsem vám v uplynulých týdnech položil na svém Facebooku několik otázek:

Která píseň Ti připomíná MARKa?

První se týkala toho, která píseň vám připomíná mě. Vaším výběrem jste mě velmi potěšili a občas i překvapili. A řeknu vám, i jsem se červenal. Tady je pár úryvků z písní, které jste vybrali:

Která filmová postava Ti připomíná MARKa?

Druhá otázka se týkala filmových a seriálových postav. Která z nich ti mě připomíná a proč? Opět jsem se při čtení vašich odpovědí trochu červenal, zároveň jsem se i dmul pýchou a ještě teď mám z vašich přirovnání radost.Tady je část vašeho výběru:

  • Julia Roberts ako Vivian Ward vo filme Pretty Woman – hříšně svůdná, neodolatelně lákavá, nezapomenutelná, vášnivá
  • Antonio Banderas ako Pierre Dulaine ve filmu (Take the Lead) - MARK to umí stejně dobře se ženami jako tato postava na parketě – něžně, elegantně, s láskou, svůdně
  • Leonardo DiCaprio ako Hugh Glass ve filmu Zmrtvýchvstání (The Revenant) - i Ty si zasloužíš Oscara, takový jsi úžasný
  • Jana Nagyová jako princezna Arabela - kdybych měla její prsten, tak bych si přála mít MARKa vždy, když s ním otočím
  • Jamie Dornan ako Christian Grey ve filmu Padesát odstínů šedi  (Fifty Shades of Grey) – protože jsi nejprve drsný a potom mega jemný
  • Channing Tatum ako Magic Mike ve filmu Magic Mike – sexy chlap
  • Meryl Streep ako Miranda Priestly ve filmu Ďábel nosí Pradu (The Devil Wears Prada) – nekompromisní a důkladný v tom, co dělá, nejlepší ve své třídě, navenek drsný, ale ve své podstatě starostlivý
  • Tom Cruise ako Maverick vo filme Top Gun – drsný, krásný, voňavý a nadčasový

Kolik scrubů bys chtěla mít ve své zásobě?

Když jsem zjistil to, co jsem tušil, že mě máte rádi, tak jsem chtěl vědět, jak moc mě chcete mít doma:

  • Z každé vůně jeden a doma bych měla super luxusní wellness
  • Kdybych měla být skromná, nekonečná zásoba by mě potěšila 
  • zásoby aspoň do konce života :-)
  • co nejvíc

Přišla ti na mysl jiná píseň, která Ti mě připomíná? Anebo mě spíš přirovnáváš k filmové postavě? Napiš mi, budu velmi rád!

Děkuji za všechny komplimenty a milá slova. Velmi mě těší! Zároveň mi dodávají energii a motivaci k tomu, abych i nadále neúnavně pracoval na vaši spokojenosti.

Krásný den,

Váš MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar