Jak se cítit krásně a být v pohodě?

červenec 27, 2017 0 komentů

Jak se cítit krásně a být v pohodě?

Ahoj krásky,

už vás znám až do morku kostí, takže vím, co všechno musíte udělat pro to, abyste se cítily v pohodě a krásné. Rozdělil jsem si to do tří bodů a se všemi se s vámi podělím. Když budeš myslet na tyhle tři zásady, budeš se cítit jako královna a nic Tě nerozhodí. V opačném případě budeš nesvá. A o čem mluvím? O pravidelném pohybu, kvalitní stravě a tekutinách, přesně cílené kosmetice.

1) Strava a tekutiny

Už dávno se mluví o tom, jak je důležité jíst lokální čerstvé potraviny. I Cameron Diaz, která léta ujížděla na "Mekáči", veřejně přiznala, že možná to akné, které tak pracně celý život zakrývá pod vrstvy make-up, bude taky tak trochu z těch všech hambáčů a hranolek. Nejde o to, jíst fanaticky pouze bio potraviny, jde spíš o to, vytvořit si obecně zdravou skladbu jídelníčku. A co je taky důležité: stačí vám jíst třikrát denně. Naše západní civilizace je opravdu doslova i obrazně rozežraná a není důvod stimulovat tělo stále nějakou potravou. Takový tradiční systém indického lékařství-ajurvéda například říká, že nejdůležitější jídlo dne je oběd, ideálně mezi 12 až 13 hodinou. V tomto čase tělo opravdu potřebuje pohon a to v co nejkvalitnější formě, čili bageta, KFC nebo MC Donald..to fakt ne!

Tekutiny... Není nad obyčejnou vodu, ideálně po čínském způsobu, převařenou a teplou. Taková každodenní ranní očista- sklenka teplé vody s citronem Ti zajistí krásnou pleť i skvělé zažívání. Odborníci doporučují vypít až osm sklenic vody denně, aby tělo fungovalo tak, jak má.

 2) Cvičení

Nemusíš chodit denně do posilky, ani běhat maratóny. Dneska lidi zapomínají na ten nejobyčejněšjí pohyb. Stačí nejezdit všude autem, ale městskou hromadnou dopravou, vystoupit si o dvě zastávky dřív a dojít pěšky, kam potřebuješ... Pak vynechat výtah a eskalátory a chodit pěkně po svých. Nevěřila bys, jak dobře Ti bude po těle za dva měsíce takového režimu. A pokud chceš být mega pilná, takový denní desetiminutová sestava ana břicho, zadek a nohy Ti taky nemůže uškodit: Sklapovačky, sedy lehy, dřepy a nakonec na uvolnění jóginská Pozice psa a máš vystaráno s kondicí, pružností i ideálními křivkami.

 

3) Kosmetika

Pleťovou i tělovou péči si samozřejmě musíš vybírat podle typu své pokožky a podle jejich potřeb i podle svého věku. Dám Ti ale pár rad: Nezačínej ve dvaceti s výplněmi, ve třiceti budeš naříkat a ve čtyřiceti budeš vypadat jako maska. O pozdějším věku ani nemluvím. Místo toho začni ve čtrnácti s pečlivým odličováním a čištěním pleti. O dvacet let později si na mě s radostí vzpomeneš. Od dvaceti začni chodit pravidelně na kosmetiku, taky to později doceníš. Používej co nejméně chemických přípravků a zvykni si na olej. Jak na pleť, tak na tělo. Stačí Ti obyčejný kokosový a uvidíš, jak Ti to bude svědčit. Mysli na exfoliaci kůže, protože ta stará potřebuje pryč a nová potřebuje výživu. To všechno získáš třeba díky mě. Z mé nabídky si vyber cokoliv, co si Tvé tělo žádá. S jinými chlapy se to nemusí povést, ale se mnou fakt nikdy neuděláš chybu, to říkám zcela vědomě a neskromně.:-)

Cokoliv by Tě k tomuto tématu napadlo, napiš. Budu rád.

Krásné léto,

Tvůj MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar