MARK pomáhá.

srpen 11, 2017 0 komentů

MARK pomáhá.

Ahoj krásky,

dnešní blog bude trošku vážnější....To, že MARK myslí opravdu na všechny ženy, nejen na ty, které mají čas a prostor myslet v podstatě jen na sebe, opět dokázal na dvou akcích. Jakých? Čtěte dál...

Představte si takovou hrůzu, že vaše dítě onemocní rakovinou. Co jako jeho máma uděláte? Samozřejmě zrušíte svůj život a trávíte veškerý svůj čas s ním...Zapomenete na to, že byste byla unavená, že by vás něco bolelo, že byste mohla mít deprese a úzkosti, natož abyste řešila, že nejste úplně v kondici a opečovávaná. Jediný, kdo péči všeho druhu potřebuje, je přece vaše dítě. A proto jsem se rozhodl, že maminkám takto nemocných dětí nadělím své scruby: jejich použití nezabere mnoho času, a přitom vyřeší veškerou pleťovou péči. Spojil jsem se s brněnskou školkou Univerzitka a s Nadačním fondem Krtek, který pomáhá rodičům, jejichž děti se léčí ve FN Brno, s náklady během léčby. Děti ve školce Univerzitka namalovaly obrázky na obaly MARK scrub, mezi rodiči dětí ve školce se udělala sbírka další kosmetiky a pro rodiče onkologických dětí jsme vytvořili balíčky pro radost, potěchu a péči. Aby aspoň na okamžik mohli myslet na sebe, což je i v tak náročném životním období hodně důležité.

Setkaly jste se někdy ve svém okolí s nemocí zvanou porucha příjmu potravy? Určitě ano... Jde o nemoc velmi rozšířenou mezi mladými dívkami, slečnami, i mezi ženami ve středním a dokonce i starším věku. Ale nevyhýbá se ani mužů a chlapcům. Člověk není spokojený ve svém těle a neustále ho trápí buď hladověním, nebo přejídáním. Centrum Anabell, které pomáhá osobám s touto vážnou poruchou, která bohužel mohou končit i smrtí, uspořádalo 21. června v pražské pobočce Den otevřených dveří, kde se klientům a hostům Centrum Anabell představilo. Během dne proběhl charitativní bazar, do kterého věnovaly své oblečení herečky Jana Plodková, Zuzana Šulajová, Vlastina Kounická Svátková a mnoho dalších. A protože na žádné správné akci nesmí chybět tombola, byla i tady. A samozřejmě i tady byl MARK scrub součástí.

Pokud i vy rádi pomáháte a děláte radost druhým, v textu najdete odkazy na obě nadace a můžete jim jakkoliv přispět i vy. Nebo si vyberte jakoukoliv jinou nadaci, která je vám blízká nebo nabídněte svoje síly, nejenom finanční, komukoliv je třeba :-). Uvidíte, že ten dobrý pocit, který potom se sebe budete mít se ukáže i na stavu vaší pokožky :). 

A pokud vás napadne , kde bych mohl pomoci dále, budu rád, když mi napíšete.

Krásné letní dny :-).

Váš MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar