Když se vás zeptám, jaký jsem

srpen 18, 2017 0 komentů

Když se vás zeptám, jaký jsem

Ahoj,

na konci července jsem oslovil všechny své věrné zákaznice i zákazníky (ano, mám příznivce i mezi muži) a požádal je o vyplnění dotazníku. Cílem bylo dozvědět se, co se vám na mně líbí, jak jste se mnou spokojení, kde byste si mě chtěli kupovat. Chtěl jsem zkrátka vědět, co si o mně myslíte, abych se i nadále mohl zlepšovat a být pro vás dokonalý. 😊Tady je výsledek:

Proč MARK face and body?

Nejčastějším důvodem, proč jste se rozhodli koupit právě produkty značky MARK face and body, je jejich složení. To mě velmi těší, protože přírodní původ mých produktů je pro mě prioritou. Můžete se proto spolehnout, že ať už si na mém e-shopu vyberete cokoli, vaše představa o přírodní kosmetice bude naplněná.

Když o mně píšete...

Velkou část z vás také přesvědčily recenze. To chápu, recenze pokaždé dostanou i mě, ať už je napíše slečna, kterou trápí akné, mladá dáma, která poprvé v životě vyzkoušela peeling, anebo žena, která už jich vyzkoušela mnoho a stále hledá tu svoji značku. Důkazem toho, že mi na vašich názorech skutečně záleží, je i “recenze měsíce”, kterou pravidelně zveřejňuji na mém Facebooku. Proto pokud jsi i ty už vyzkoušela moje produkty, budu moc rád, pokud mi necháš vzkaz, jak jsi byla spokojená. Třeba právě ta tvoje pomůže s výběrem nějaké další zákazníci.

Nedokonalosti pokožky? Sem s nimi!

Spousta z vás už také ví, že tu nejsem jen proto, aby byla vaše pokožka hladká a voňavá, ale že umím také pomoct s různými nedokonalostmi pokožky. Mrkni, jaké jsou zkušenosti ostatních zákaznic:

 

MARK - online nebo offline?

Zajímalo mě také, jak hodnotíte moji dostupnost – jestli vám stačí, že si mě můžete koupit přes e-shop, nebo byste si pro mě raději chodili do kamenných obchodů. Spousta z vás si mě bez problémů najde na internetu, ale některé z vás preferují osobní nákup v obchodě. A vaše přání je mi rozkazem, proto se v následujícím období zaměřím na získání obchodních partnerů, díky nimž vám budou mé produkty blíž.

Zatím si mě můžeš koupit v super obchůdku s originálními šperky Spirit Beads a oblečením NoBoss na Korunní 41 v Praze a v síti drogerií TETA.

Nové produkty v mojí ponuke?

Pravidelně přemýšlím nad rozšířením mé nabídky o další produkty. I v tom jste mi neustálou inspirací. Spousta z vás by uvítala produkty pro péči o vlasy, tělový krém nebo sprchový gel. Na těchto vašich potřebách usilovně pracuji, a tak zatím dodám jen: Kdo si počká, ten se dočká. 😊

Vaše vzkazy pro mě

Na závěr to nejlepší, tedy vaše vzkazy pro mě:

  • Můj první scrub jsem dostala jako dárek. V té době už jsem o něm celkem dost slyšela, ale popravdě, nevěřila jsem mu. Myslela jsem si, že je to jen nějaký reklamní trik a jde jen o obyčejný peeling. Ale ono to tak není a já si život bez něj už neumím představit. Od mého prvního scrubu jsem už nakoupila několik dalších, zkusila různé příchutě a vždy jsem byla spokojená. Jiné peelingy už zkrátka nekupuji.
  • Nejlepší scrub vůbec! 😍😍😍😍
  • MARK mě neskutečně překvapil po všech stránkách. Je kvalitní, jemný, nežný a voňavý.
  • Děkuji, že jste! ❤️❤️❤️
  • Jsi jednička na trhu péče o tělo a tvář, miluji ten pocit hebkosti a sviežosti. Objednala jsem si tě na základě recenzí a bylo to skvělé rozhodnutí. Doporučuji tě všem bez rozdílu věku či pohlaví, protože jsi prostě TOP. 🔝
  • Chceš k těmto zjištěním a reakcím něco dodat? Neváhaj a napiš mi 😊

Chcete-li k těmto informacemi něco přidat, neváhejte a napište mi. 😊 Vaše názory a požadavky na péči o pokožku udávají můj správný směr a jsem za ne nesmírně vděčný.

Tvůj MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar