MARK face scrub a krásná pleť tváře :)

leden 25, 2017 0 komentů

MARK face scrub a krásná pleť tváře :)

Ahoj,

pokud jsi jedna z těch, která začala svůj boj s problematickou pletí, ale stále se jí nějak nedaří boj vyhrát, určitě oceníš moji SOS pomoc. Drobné nedokonalosti se čas od času objeví na pleti každého z nás. V zimních měsících se navíc stav pleti často zhoršuje. Přetopené místnosti, auta, nákupní centra a venku -10 °C. Teplotní rozdíly a suchý přetopený vzduch nedělají pokožce vůbec dobře. Nadměrná mastnota, červené flíčky, kolotoč vyrážek či napjatá, svrbící a suchá pokožka. Stav pleti ovlivňuje hodně faktorů, např. klimatizace, ale i stres, hormonální nerovnováha či nevhodný způsob stravování. Pokud zoufale zkoušíš všechny způsoby jak pleti navrátit svěžest a výsledek stále nepřichází, hlásím se s chutí pomoci já. Jsem odhodlaný, a pokud mi dáš šanci, pokusím se vrátit tvoji pleť do rovnováhy.

Sbohem dehydratovaná a suchá pokožko!

Pokožka našeho těla je před vnějším prostředím chráněna vrchní vrstvou epidrmu, složeného z kožního mazu, vody a různých organických sloučenin. Chrání naše tělo před škodlivými bakteriemi. Pokud je ochranná bariéra narušená, pokožka si nedokáže tvořit potřebné zásoby, přestává plnit svoji funkci a stává se suchou. A tady přicházím na pomoc já.

Správná hygiena.

Pokud si i Ty ráda dopřáváš pořádně horkou sprchu, která Tě, pokud si vymrzlá krásně prohřeje, měla bys zbystřit. Tento příjemný, očistný rituál je jednou z hlavních příčin poškození ochranné kožní bariéry. Teplota vody by neměla přesáhnout 35 °C ! Pokud je pokožka příliš suchá, vůbec se nedoporučuje používat sprchové gely, ale raději je nahradit sprchovým olejem. Uf. Se mnou to máš naštěstí 2v1 :-)

Akné a mastná pleť.

Nepěkné akné a mastná pleť nejsou jen záležitostí puberty. Jak už sis možná přečetla v  blogu Zbav se konečně akné! , jejich příčin může být hodně. Od genetických dispozicí, až po stres či různé záněty. Hodně z vás se mi svěřilo, že vás trápí různé nedokonalosti pleti a žádali jste mě o radu, jak na ně. Proto jsem dlouho přemýšlel a připravil pro vás MARK face scrub Tea tree & Jojoba, který je vyvinut speciálně pro potřeby problematické pleti. Díky kombinaci kávy a kvalitních přírodních ingrediencí, tvoji pleť zbaví nečistot a nedokonalostí, navíc ji i vyživí, dokonale hydratuje a zjemní.

Kromě tradičních ingrediencí, které najdeš v každém mém balení scrubu, můj nový kávový peeling navíc obsahuje výživný jojobový, avokádový olej a esenciální oleje z grepu a tea tree. Tea tree esenciální olej má bakteriální účinky, čímž zabraňuje tvorbě akné a zvýšené tvorbě mazu. Grapefruitový esenciální olej pleť nádherně očistí. Starostlivě vybrané složky pleť vyhladí a omladí, působí hojivě, antibakteriálně a regeneračně.

Protože jde o první scrub na tvář, jeho konzistence je jemná, přizpůsobená pokožce tváře, ale zároveň dokonale odstraní odumřelé kožní buňky a prokrví pokožku. Doporučuji ho používat i jako masku na tvář, v tom případě si ho jen jemně nanes na vlhkou pokožku tváře a nech působit delší čas (do 20 minut). Dávej pozor na okolí očí, pokud jsi citlivější.

Pokud jsi mě ještě nevyzkoušela, neváhej! Těším se na Tvoje reakce a fotky před a po použití, abych věděl, jak jsem pomohl. To je pro mě totiž ta největší odměna !

Příjemné scrubovaní :)

Tvůj MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar