Festivalová pohoda

červenec 20, 2018 0 komentů

Festivalová pohoda

Léto je v plném proudu a s ním i desítky festivalů. Zábava, přátelé, romantika, slunce, skvělá hudba a relax - prostě pohoda. Určitě se chystáte se i letos. Připravte se ne ně prostřednictvím několika užitečných tipů, které předejdou zdravotním nepříjemnostem a festivalovou sezónu si užijete jako nikdy předtím.

1. Spálená pokožka

Kvalitní opalovací krém patří mezi nejdůležitější věci ve festivalové výbavě. Praktický je voděodolný sprej. Pamatujte si, že slunce opaluje, i když je pod mrakem, a proto se můžete velmi snadno spálit. Vyhledávejte stín a natírejte se několikrát denně. Do tašky si přibalte panthenol, který se vám v případě spálení bude hodit.

2. Pitný režim

Alkoholické nápoje k festivalům patří. Mělo by ale platit staré známé pravidlo - všeho s mírou. Aby nedošlo k dehydrataci, je důležité dbát na zdravý pitný režim. Minerálky, které obsahují sodík, draslík, hořčík nebo vápník, jsou ideální. Mějte po ruce vždy láhev s vodou. Pomůže nejen po prohýřené noci, ale zachrání vás před omdlením, které může během horkých letních dní přijít kdykoli a kdekoli. Mimochodem, alkoholické nápoje se mezi množství vypitých tekutin opravdu nepočítají.

3. Nástrahy počasí

Abyste si odnesli jen příjemné zážitky, buďte připraveni i na nevyzpytatelné počasí a počítejte s tím, že není moc míst, kam se na festivalu schovat před deštěm, nebo kde si usušit promoklé oblečení. Pro případ deště nezapomeňte na trendové holínky a stylovou pláštěnku. Během slunečných dní noste sluneční brýle a pokrývku hlavy. Vhodná volba bot je rovněž důležitá. Ostré předměty nebo nečekaná zakopnutí mohou přinést nepříjemnosti.

MARK TIP 1

Upřímně řečeno, osobní hygiena během festivalu je až na druhém místě. Pokud jste se rozhodli bydlet na festivalu pod stanem, čekají vás společné sprchy. Teplé dny znamenají zvýšené pocení, pocit lepkavosti a ucpané póry. Jako první pomoc pomůže pleťová voda ve spreji MARK Face Water Neroli, kterou pleť rychle vyčistíte, osvěžíte a hydratujete.

MARK TIP 2

S festivalem je nedílně spojený i náležitý styl. Pokud chcete vypadat neodolatelně a originálně, vyzkoušejte MARK Golden Shine, který dodá pokožce výživu, hydrataci a ozdobí jemnými zlatými třpytkami. V záři reflektorů a světle slunečních paprsků budete nepřehlédnutelné. Ke každému produktu jako bonus přibalíme zlaté metalické tetování, takže o doplněk k oblíbenému outfitu máte postaráno.

Přeji vám dokonalé festivalové zážitky!

Váš MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar