Sladkej Den Matek – MARK face and body Česko Přejít na obsah
Sladkej Den Matek

Sladkej Den Matek

Milé dámy,

blíží se den, kdy můžeme, nebo přímo musíme, poděkovat našim mamkám za to, že jsou a že nás provázejí celým našim životem svojí láskou, něhou, obětavostí a starostlivostí.

Právě pro to, tady máme nabídku, která trvá jen do neděle 8.5 - možnost ziskat MARKa s milým věnováním pro vaše maminky a k tomu ručník na tvář, nebo velkou měkkou osušku zdarma.

Navíc, jsme pro vás připravil recept, na výborný čokoládový dortík pro vaše mamky. Můžete si na něm pochutnat společně a nemusíte se bát, že po slupnutí půjdou kila nahoru. Jde o raw cake, který si můžete dopřát i když pracujete na svém těle, aby bylo připraveno do bikin před létem:-) 

Možná jí to překvapí a bude z počátku nedůveřivá, ale po prvním kousku se do něj určitě zamiluje. Při společném ochutnávání vzpomínejte na to, jaká jsi byla nezbedná jako dítě a jak jsi potajmu zkoušela její parfém, kradla krémy a zkoušela její šmínky před zrcadlem:-)

Čokoládové raw srdíčko

Ingredience
1,5 šálku vlašských ořechů
1,5 šálku pekanových ořechů
1,5 šálku datlí
1,5 šálku hrozinek
1/3 šálku raw kakaového prášku

2 čajové lžíčky vanilkového extraktu

Postup
  1. V mixéru promixuj ořechy do podoby nahrubo namleté mouky tak, abys stále viděla kousky ořechů.
  2. Přidej ke směsi ostatní suroviny a dále mixuj. Nejlepší bude, když je budeš přidávat postupně (abys náhodou nezablokovala mixér).
  3. Pokračuj v mixováni, až dokud nebude hmota vypadat jako velký míč. Neměli by v ní být žádné velké kousky, můžou v ní být jen malá zrníčka ořechů. Jak se z těsta vytvoří velká čokoládová koule, jsi na správné cestě:-). Těsto není potřeba vůbec péct, je v zásadě hotové, jen musíš vymyslet, jak ho odprezentuješ - vyber formu, případně použij polevu, nebo cokoliv jiného podle tvé nebo mamčiné chuti.
  4. Natlač těsto do vybrané formy - nebo vyber pěkný dezertní taliř a vytvaruj na něm požadovaný tvar z těsta, například srdíčko.
  5. Dort můžeš ozdobit čímkoliv co máš ráda - ja doporučuji čokoládovou polevu a ovoce.
  6. Nakonec dej dort alespoň na hodinu do ledničky, aby těsto více ztuhlo.

Až budeš dortík z ledničky vyndávat, nezapomeň na to, že jsi tuhle dobrotu nedělala jenom po sebe! :-)

Tvůj MARK
Předchozí příspěvek Další příspěvek