Sladkej Den Matek – 🌸 MARK face and body Přejít na obsah
Sladkej Den Matek

Sladkej Den Matek

Milé dámy,

blíží se den, kdy můžeme, nebo přímo musíme, poděkovat našim mamkám za to, že jsou a že nás provázejí celým našim životem svojí láskou, něhou, obětavostí a starostlivostí.

Právě pro to, tady máme nabídku, která trvá jen do neděle 8.5 - možnost ziskat MARKa s milým věnováním pro vaše maminky a k tomu ručník na tvář, nebo velkou měkkou osušku zdarma.

Navíc, jsme pro vás připravil recept, na výborný čokoládový dortík pro vaše mamky. Můžete si na něm pochutnat společně a nemusíte se bát, že po slupnutí půjdou kila nahoru. Jde o raw cake, který si můžete dopřát i když pracujete na svém těle, aby bylo připraveno do bikin před létem:-) 

Možná jí to překvapí a bude z počátku nedůveřivá, ale po prvním kousku se do něj určitě zamiluje. Při společném ochutnávání vzpomínejte na to, jaká jsi byla nezbedná jako dítě a jak jsi potajmu zkoušela její parfém, kradla krémy a zkoušela její šmínky před zrcadlem:-)

Čokoládové raw srdíčko

Ingredience
1,5 šálku vlašských ořechů
1,5 šálku pekanových ořechů
1,5 šálku datlí
1,5 šálku hrozinek
1/3 šálku raw kakaového prášku

2 čajové lžíčky vanilkového extraktu

Postup
  1. V mixéru promixuj ořechy do podoby nahrubo namleté mouky tak, abys stále viděla kousky ořechů.
  2. Přidej ke směsi ostatní suroviny a dále mixuj. Nejlepší bude, když je budeš přidávat postupně (abys náhodou nezablokovala mixér).
  3. Pokračuj v mixováni, až dokud nebude hmota vypadat jako velký míč. Neměli by v ní být žádné velké kousky, můžou v ní být jen malá zrníčka ořechů. Jak se z těsta vytvoří velká čokoládová koule, jsi na správné cestě:-). Těsto není potřeba vůbec péct, je v zásadě hotové, jen musíš vymyslet, jak ho odprezentuješ - vyber formu, případně použij polevu, nebo cokoliv jiného podle tvé nebo mamčiné chuti.
  4. Natlač těsto do vybrané formy - nebo vyber pěkný dezertní taliř a vytvaruj na něm požadovaný tvar z těsta, například srdíčko.
  5. Dort můžeš ozdobit čímkoliv co máš ráda - ja doporučuji čokoládovou polevu a ovoce.
  6. Nakonec dej dort alespoň na hodinu do ledničky, aby těsto více ztuhlo.

Až budeš dortík z ledničky vyndávat, nezapomeň na to, že jsi tuhle dobrotu nedělala jenom po sebe! :-)

Tvůj MARK
Předchozí příspěvek Další příspěvek