Vaše zkušenosti s MARK scrub ve spolupráci s portálem Modrý koník!

říjen 21, 2016 0 komentů

Vaše zkušenosti s MARK scrub ve spolupráci s portálem Modrý koník!

Ahoj,

už mnohokrát jsem zmiňoval, že káva má blahodárné účinky na pokožku, ale lepší, než něco říkat, je ukázat výsledky. Proto jsem se nechal přesvědčit na test ve spolupráci s Modrým koníkom a jeho uživatelkami hlavně z řad maminek. Podobný test v Čechách brzo taky připravím, ale v předstihu vás seznámím se zkušenostmi našich blízkých sousedek. Modrý koník, vyhlásil na svém webu výzvu, do které se mohli přihlásit zájemci o testování. Úkol byl, aby mě svědomitě po dobu jednoho měsíce testovali a dokumentovali čas se mnou strávený. Vybral jsem zájemkyně, které trápily různé nedokonalosti jako celulitida, ekzém, lupenka, akné, strie nebo suchá pokožka a měly chuť dalším ženám pomoci zjistit, jestli to, co se o mě píše, je pravda, nebo jsou to jen mýty.

Odpověď už asi tušíte, ale nejprve trochu statistiky. Do výzvy se zapojilo 803 čtenářů slovenského portálu Modrý koník. Vybral jsem 20 testovatelek, které mě zkoušely a dokumentovaly výsledky po dobu 1 měsíce.

Chtěl bych tímto poděkovat ženám, které mě testovaly a na portál Modrého koníka přidávaly postřehy, fotky a nakonec ucelené recenze. Děkuji jim za upřímnost, chválu a i doporučení na další zlepšení. Mnohým z nich jsem pomohl s nedokonalostmi pokožky, (hlavně s ekzémem a celulitidou) a téměř všechny chválily moji úžasnou vůni, jemnost pokožky a hydrataci. Pár žen mně vytklo, že jako každý chlap nechávám po sobě v koupelně nepořádek, ale většina z nich mi to odpustila, hlavně proto, že jejich partneři byli nadšeni vůní jejich pokožky po aplikaci.

Přečti si některé ze získaných recenzí, zbytek je pod článkem. Snad nevadí, že reakce jsou ve Slovenštině, ale chci zachovat jejich autentičnost.

Pupik116:
“Hodnotenie: za mňa áno, je to vynikajúci peeling, ktorý mi pomohol v mojom boji s celulitídou ;)”

 Purinkaa:
“…….* v okolí úst a nosa mám ekzém, ktorý po používaní peelingu na 90 % zmizol, neštípe ma, nesvrbí, takže u mňa veľké pozitívum 💗 💗 💗 “
 
Tianka:
“na druhe testovanie som prehovorila manzela ktory ma neprijemne kozne ochorenie teda psoriazu. Patri k malemu percentu ludi ktory ma stastie ze to ma uz len namalej ploche na tele , no vzdy je a bude to pre neho neprijemna choroba. Kedze na nom skusam vsetko mozne a nemozne aby sme sa psorky ako ju doma volame zbavili ukecala som ho na #test_markscrub a vysledok bolo vidiet dost skoro. Pouzival ho raz tyzdenne po dobu 10 min.”

Katussska24:
“MARK je z môjho pohladu bezkonkurenčný výrobok. Napriek jednoduchému zloženiu je snaha napodobniť ho pomerne márna. Výrazným benefitom je vôňa, ktorá trvá a sprevádza vas aj počas nasledujúcich hodín. Vyhladenie, rozziarenie a tvorbu zamatovo hebkej pokožky zvláda na jednotku. Pre mna je jedinečný z pohladu majiteľky citlivej pokožky - nepodrazdi, nečervená, hydratuje. Neľutujem a ostávam mu verná.”

adkapajerska:
“A tak môžem zhodnotiť,že peeling je super nakoľko som mala výrazne červené fľaky,ktoré strašne svrbeli a teraz po mesiaci užívania sú fľaky oveľa menej viditeľné,všimlo si to aj moje okolie a čo je hlavné prestali ma ruky úplne svrbieť.Takže som peelingu neskutočne vďačná a hlavne firme Markscrub, že mi takto pomohli a konečne má svrbenie rúk už neobmedzuje.Na dôkaz môjho testovania prikladám foto a žienky určite Vrelo ODPORÚČAM!!!! Všimnite si rozdiel na rukách na začiatku testovania, škaredé červené fľaky na konci testovania bledučké."

Lubi051:
“Pre mňa jednoznačne najlepší peeling aký som kedy testovala! Odporúčam všetkými desiatimi! Na fotkách si môžete všimnúť moje tehotenské bruško a potom fotku môjho brucha 3 týždne po pôrode pri pravidelnom používaní peelingu- to je 2-3-krát týždenne.”

   

Iwankaa:

“Marka jednoznačne odporúčam, sám zázrak nespraví, pretože na spomínané problémy treba upraviť stravu (je veľmi dôležité, čo do seba dávame), ale je dôležité aj, čo na seba dávame. Mark sa pobije za lepší vzhľad pokožky! A je ideálny partner do spomínaného trojboja alebo dvojboja. Mark je prírodný, bez chémie, slovenský. Je vôňavý, osviežujúci, energizujúci, hydratujúci, zjemňujúci, je to naozaj láska na prvý pohľad, prvý dotyk s pokožkou, prvé nadýchnutie. Myslím, že každá si ho zamiluje :)

 Karucka93:

“…..-hydratuje! tak toto je veľké plus, dokonca po použití marka netreba použiť ani krém, a vôbec nemám pocit napnutej suchej pokožky, práve naopak, je krásne hladká a premastená vďaka olejčeku”

Lucy_m:

“Záver z mojej strany - hodnotenie 4/5. Mark je skvelým produktom, bola a som z neho nadšená aj keď má určité nedostatky. Jeho cena zodpovedá jeho kvalitnému zloženiu a taktiež všestrannému využitiu. To čo zaručuje určite dosiahne pravidelným používaním. Ja si svoje chvíľky s ním budem aj naďalej vychutnávať. :)”

Vcielka32:
“Ja zostavam Markovi urcite verna, napriek neporiadku, ktory urobi, jeho pouzivanie za ten uzasny pocit urcite stoji 😉” 
 
Romanka89:
“Záver- pleť, ruky, nohy a vlastne cele telo bolo po peelingu na dotyk uplne jemnučke.
Vôňa ostala este dlho na koži alebo pleti a to sa mi velmi páčilo.
Dakujem, ze som mohla testovať tento peeling Marksrcub ❤️”
 

A nakonec uživatelka Ladylili. MARKa oficiálně netestovala, ale podělila se s námi o svoji zkušenost: „Baby skusila som aj na telo je to super :) odporucam aj tym ktory mate Atopicky ekzem 😊👌🏻“

Seznam všech recenzí najdete ZDE.

Děkuji!

Váš MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar