TIPY na vánoční dárek pro přítelkyni, sestru, mámu a kámošku

prosinec 09, 2018 0 komentů

TIPY na vánoční dárek pro přítelkyni, sestru, mámu a kámošku

Dnes jsme zapálili druhou svíčku na adventním věnci, což znamená, že Vánoce se nezadržitelně blíží. Pokud jste kvůli pracovní vytíženosti nebo přípravě na zkoušky ještě neměli čas zajít do nákupního centra a nakoupit svým nejbližším vánoční dárky, jsem tu, abych vás zachránil.

Na mém webu v části vánoční nabídka najdete vánoční sety v stylových moderních dárkových baleních. Tento rok jsem pro vás připravil skutečně bohatý výběr balíčků v rozmanitých cenových relacích, které každé mamince, kámošce nebo sestře dopřejí zasloužený relax, navodí pohodu a osvěží pokožku.

Pro kreativní dámy jsem ve spolupráci s Chocomaze připravil v rámci vánočního boxu i jedinečný set na výrobu domácích BIO čokoládových lízátek. V tomto balíčku najdete kompletní příslušenství na výrobu lízátek / 60g BIO hořké čokolády, 60g BIO mléčné čokolády, formu na výrobu lízátek (princezny nebo autíčka), špejle, sáček a stuhu na balení, návod na přípravu lízátek / a 100g MARK Coffee scrub / Original, Coconut nebo Chocolate /.

Pokud vás nic z uvedeného neoslovilo nebo chcete přiložit vlastní ruku k dílu a vytvořit vlastní vánoční balíček, i v takovém případě u mě neodejdete na prázdno :) V části MARK doplňky najdete na mém webu nádherné vánoční boxy v různých velikostech, do kterých si můžeš nakombinovat produkty na tělo a obličej dle vlastního výběru. V nabídce najdete i dva v jednom - MARK dárkovou kabelku, kterou obdarovaná po otevření nevyhodí, ale prakticky ji využije jako stylovou kabelku. Vybrat si můžete z dvou designů - květinový nebo majolika.

Balíček můžete doplnit i stylovými Fusaklami, které zahřejí nožky během chladných zimních večerů, kelímkem na vybraný scrub nebo tvářovým ručníčkem či osuškou.

Váš MARK




Též v Novinky

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?
Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?

únor 09, 2024 0 komentů

Chcete, aby vaše vlasy byly silnější, zdravější a rychleji rostly? Nejste sami. Pravděpodobně jste již slyšeli o různých "zaručených" receptech na růst vlasů, ale po mnoha zklamáních zůstáváte skeptičtí.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar