Očaruj svět francouzským šarmem :)

říjen 06, 2016 0 komentů

Očaruj svět francouzským šarmem :)

Ahoj,

všimla sis, že kamkoliv Francouzka vejde, okamžitě rozvíří hladiny a všechny oči jsou na ni? Lehkost, šmrnc, půvab a hravost paralyzuje okolí a v místnosti se zastaví čas jako ve filmu. Která z nás by si nepřála být královnou všude, kam vejde. Erika mně pomohla odhalit toto utajované tajemství a ráda se o něj podělí i s tebou. Budu rád, pokud se každá z vás při našem nejbližším střetnutí bude cítit výjimečně a krásně. Tak jako pravá Pařížanka!

1. Kamarádky na život a na smrt

…s módou. Značkové od hlavy až k patě v nejnovějších kouscích módních domů a chodí pravé Francouzky jen ve filmu. Základem francouzského stylu je minimalizmus, jednoduchost a přirozenost shrnuté pod výstižným heslem „ méně je více“. Šatník francouzské divy se skládá z kvalitních a nadčasových kousků, z kvalitních materiálů ve zdrženlivých barvách – černé, béžové, bílé, olivové či šedé. Nedávno odhalená metoda francouzského šatníku pod záhadným názvem 5 x 5 je založena na dvou pravidlech. Za prvé, šatník tvoří zpravidla pět základních položek – top, košile, spodek, boty a doplňky. Druhé pravidlo umožňuje libovolně doplňovat šatník o 5 kousků každé roční období. Výsledek oceníš neb ve skříně budeš mít kvalitní kousky a i plnější peněženku.

2. Beauty zóna

Upravené vlasy, nahý „nude look“ make-up a dokonalá francouzská manikúra. Pro zbytek světa nepodstatný detail, pro Francouzku must-have, který povinně doplňuje outfit. Tři pilíře líčení představuje maskara, červeň na líčkách a výrazná rtěnka. Ušetřený čas, který by ti zabral složitější make-up, určitě vymyslíš jak smysluplně využít. Já si například v klidu vypiji svoji ranní kávu, která mě krásně nastartuje den. Už je a jen a jen na tobě zanechat skvělý dojem všude kam přijdeš a v tom ti určitě pomůže i závan vůně, který za sebou zanecháš kvalitním parfémem.

3. Osladí si život

I ty nejzásadovější a nejnáročnější dámy neodolají tradičním francouzským makronkám a dají si jednou týdně svoji „cheatday“ ve znamení sladké dobroty. Složení tvoří 70% pravých mandlí a uvnitř je vynikající náplň, jakákoliv Tě jen napadne, včetně MARKových oblíbených – kávy, kokosu, pepermintu či ovoce. Jednoduše každá gurmánka si vybere. Pokud jsi i ty dostala chuť některou z nich vyzkoušet a nemáš na blízku dobrou cukrárnu, nezoufej! Už v dalším článku Ti prozradím recept na tuto famózní specialitu, kterou zvládneš připravit hravě doma. 

4. Relaxují

Nauč si užít zaslouženou odměnu po každém prožitém dni, tak jako to dělají ony! Udělej si chvilku sama pro sebe. Napusť si vanu, zapal si svíčku, nalej si sklenku kvalitního vína a užívej si samu sebe. Nakonec si dopřej rande se mnou – podle Tvé chuti . Udělej si ze mě zábal na unavenou pleť, udělej si peeling celého těla, nebo si dopřej masku na tvář. Odměním Tě čarovnou vůní a hebkou hydratovanou pokožkou.

Vždy aktuální info z pařížských ulic:

www.helloitsvalentine.fr/

www.makemylemonade.com

www.thecherryblossomgirl.com

www.misspandora.fr/

www.leblogdebetty.com/

Paříž, je ťaime!

Tvůj MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar