Novinka, která zvýrazní opálení

září 07, 2018 0 komentů

Novinka, která zvýrazní opálení

Jak jste si užili tohle mimořádně horké léto? Věřím, že kromě úžasných zážitků se teď radujete i z krásně opálené pokožky, kterou díky mým tipům teď určitě máte ;-) Aby nevybledla příliš rychle a udržela si bronz co nejdéle, mám pro vás novinku, olej MARK Golden Shine Oil - Jasmine. V čem spočívá jeho tajemství?

Především v jeho mimořádném složení. Exotický olej Buriti oranžovočervené barvy obsahuje velké množství kyseliny olejové a betakarotenu, což je jeden z nejsilnějších antioxidantů se schopností rychlé regenerace buněk. Pokožce vrací pružnosteliminuje známky stárnutí. Olej je vzácný pro svoje hydratační, zklidňující, léčivé a regenerační účinky. Je vhodný na všechny typy pokožky, přičemž ty nejlepší výsledky jsou vidět na zralé pokožce, protože podporuje tvorbu kolagenu a elastinu. V neposlední řadě dokáže absorbovat škodlivé UV záření.

Další důležitou ingrediencí je šípkový olej, který při dlouhodobém používání zabezpečuje mladistvý vzhled pokožky bez vrásek a brání vzniku dalších známek starnutí. Pleť rozzáří a dodá jí potřebnou hydrataci a elasticitu. Je účinným bojovníkem proti striím, které vznikají během tehotenství, či při náhlé změně hmotnosti. V praxi se osvědčil i při kožních problémech, jako je psoriáza, ekzémy a pigmentové skvrny.

Jedinečné složení doplňuje kávový a rýžový olej, díky kterým je pokožka viditelně pružnější, zregenerovaná a vyhlazená. Esenciální olej z květů jasmínu díky své květinové vůni uvolňuje a zlepšuje náladu.

Olej navíc neobsahuje sulfáty, glykoly, silikony, ropné deriváty, živočišn tuky, parabeny ani konzervační látky či syntetická barviva a není testovaný na zvířatech.

Kromě skvělých účinků je velkým benefitem oleje nádherný třpytivý závoj, do kterého MARK Golden Shine Oil - Jasmine kůži oblékne díky přírodní složce Mica. Třpytky zvýrazní opálení, opticky zdokonalí postavu a zakryjí nedostatky.

MARK TIP

Pro extra péči a ještě větší lesk pokožky vyzkoušejte MARK Golden Shine Oil - Jasmine v kombinaci se scrubem MARK Golden Shine. Produkty jsou teď k dostání ve zvýhodněném setu  přímo tady a už zítra mohou být ve vaší koupelně.

Tvůj MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar