Co pořídit partnerovi k Vánocům?

listopad 24, 2017 0 komentů

Co pořídit partnerovi k Vánocům?

Ahoj,

taky máš pocit, že vše, co tvůj drahý potřebuje nebo chce, už má? Že jsi mu už darovala všechno možné a nechceš se opakovat? Sháníš něco originálního, ale nestojíš o žádné lapače prachu? Protože tenhle přístup k dárkům mám i já, moc rád ti s tím poradím.

Přesně pro tyhle případy mám totiž v záloze speciální pánský kávový peeling. Jmenuje se stylově MARK for HIM after GYM, takže si tvůj drahý rozhodně nebude myslet, že používá nějakou holčičí kosmetiku. I vůni má tenhle scrub mužnou - kromě kávy v něm ucítí ještě mátu a čokoládu.

A co je hlavní - tvůj kluk díky němu bude mít krásně hladkou pleť i kůži celého těla (dá se totiž používat na tvář i tělo), takže se ho budeš chtít neustále dotýkat. Což je mimochodem další skvělý dárek pro něj ;-)

Kromě toho ho peeling zbaví případných pupínků nebo ekzémů a krásně jeho kůži (i koupelnu) provoní. Myslím, že nakonec budete spokojení oba dva!

Kdyby ti náhodou peeling jako dárek k Vánocům nestačil, sáhni po mých nových vánočních balíčcích. Pro pány mám v nabídce MARK Christmas package - Simple, který kromě kávového peelingu obsahuje i teplé a stylové ponožky. Případně vsaď na vánoční balíček MARK Christmas package - For him. Kromě kávového peelingu a ponožek obsahuje také praktickou a měkoučkou osušku.


Příjemné vánoční nakupování,

Tvůj MARK




Též v Novinky

Co by neměl (a naopak měl) obsahovat kvalitní sprchový gel?
Co by neměl (a naopak měl) obsahovat kvalitní sprchový gel?

červen 21, 2024 0 komentů

Čtete-li tento článek, pravděpodobně se začínáte více zajímat o složení sprchových gelů či šamponů, nebo Vás k článku přivedly problémy s pokožkou nebo vlasy. Každopádně jsme rádi, že Vás toto téma zajímá a budeme se snažit poskytnout Vám cenné informace 😊

Více..

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar