MARK na dovolené :)

srpen 24, 2016 0 komentů

MARK na dovolené :)

Ahoj,

je čas dovolených, relaxace a pohody. I moje kámoška Ivka si užívá léto a podělila se semnou o své zážitky. Jsem rád, že si mě vzala sebou na dovolenou. Přečti si její velmi osobní sondu do duše ženy na zasloužené dovolené.

„ Celý rok se o mě tak krásně staráš, je čas se Ti odměnit a přibalit Tě do kufru. Budeme si spolu užívat.“ Takto se s láskou bavím se svým bílým pohárkem, který v sobě ukrývá voňavý obsah, můj kávový peeling MARK. Těším se na dlouho očekávanou dovolenou, kterou si po měsících tvrdé práce a disciplíny právem zasloužím. Balím poslední kousky svého šatníku do už tak beznadějně plného kufru, chvilku ještě zápasím s jeho zavřením….se soustředěnou tváří bojovníka zapnu poslední zip. Je čas vyrazit za sluncem a mořem.


Netrpělivě přetrpím cestu, moc se těším, až si obleču plavky a svoje tělo vystavím slunečním paprskům. Tak, konečně na místě. Útulný hotelový pokoj mě vítá, na posteli jsou krásně složené ručníky, výhled z okna je nádherný a skříní je tu naštěstí taky dost. Pohled mně padne na můj otevírající se kufr, který už nevydržel hlídat všechny moje poklady, proto se nad ním slituji. Precizně uložím boty na spodek skříně a oblečení vyskládám do komínků. Teď je ten správný čas si obléci plavky, vzít si osušku a začít relaxovat. Miluji pocit, když tělo vystavím slunečním paprskům, moře příjemně šplouchá a vítr si mně pohrává s vlasy. Ještě chvilku poslouchám tlumený hluk, postupně slábnoucí a vzdalující se..

Probudím se, mám žízeň a je mně teplo. Znáte ten pocit? Dojdu si pro ledovou limonádu, která mě příjemně osvěží. Letmo se podívám do zrcadla v baru a zjistím, že jsem to s tím opalováním trochu přehnala. Uf, zase jsem se nechal unést a usnula jsem na slunci. Doběhnu do pokoje a zamířím rovnou do koupelny. Při druhém pohled do zrcadla zjistím, že jsem opravdu dost červená. Očima bloudím po lahvičkách a krémech co jsem si sebou přivezla a zrak mě padne na ten krásný bílý. Tolikrát mně pomohl a nezklamal, pomyslím si v duchu. Pouštím studenou vodu ve sprše a beru sebou i MARKa. Jemně nanesu hrubší vrstvu na rozpálenou pokožku, voda příjemně chladí a já cítím tu známou vůni, která mně vždy tak uvolní a uklidní. Po této proceduře se cítím skvěle, mám pocit, že moje pokožka se zklidnila, je dostatečně promaštěná a vláčná.

Zítra si dám lepší pozor a zvýším ochranný faktor, slibuji si v duchu. Teď už zbývá jen zvolit lehké bavlněné oblečení a hurá na večeři…. Znovu jsem se přesvědčila, že MARK scrub je ideální společník :)




Též v Novinky

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?
Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?

únor 09, 2024 0 komentů

Chcete, aby vaše vlasy byly silnější, zdravější a rychleji rostly? Nejste sami. Pravděpodobně jste již slyšeli o různých "zaručených" receptech na růst vlasů, ale po mnoha zklamáních zůstáváte skeptičtí.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar