Představuji účinnou zbraň proti pupínkům

září 21, 2018 0 komentů

Představuji účinnou zbraň proti pupínkům

Horké léto dalo zabrat nejen našemu tělu, ale i pleti. V důsledku horka i spousty kosmetických produktů, které v létě používáme teď může být pleť lesklá a mastná, a v důsledku ucpaných pórů se tvoří pupínky. Pokud je to i váš případ, potěší vás moje novinka - MARK mýdlo s aktívním uhlím nejen na problematickou pleť. Jsem pyšný, že k jeho stvoření jste mě inspirovaly vy, mé věrné zákaznice, a vaše ohlasy. Mýdlo vám pomůže nejen v boji s mastnou pletí, ale i s odstraněním nepěkných vyrážek a akné.

Jaké je složení?

Hlavními složkami výrobku je aktivní uhlí a čajovníkový olej. Aktivní uhlí vyráběné s ohledem na životní prostředí z trvale udržitelných zdrojů perfektně absorbuje nečistoty, toxiny a nadbytečný kožní maz. Pokožku hloubkově čistí, uvolňuje ucpané póry a zamezuje tvorbě vyrážek. Čajovníkový olej v jeho čistě přírodní formě působí antisepticky, pomáhá zmírňovat zánětlivé procesy, působí preventivně proti vzniku kožních nedokonalostí a při správném dávkování je zároveň hypoalergenní. Mýdlo obsahuje také přírodní oleje - kokosový, olivový a ricinový, které zajistí jemné a hloubkové pročištění pokožky a zvláčňují ji bez toho, aby zůstávala mastná. 

Čistá příroda

Unikátní, ručně vyráběné mýdlo na bázi nejkvalitnějších organických olejů a pečlivě vybraných esenciálních olejů a přírodních aromat je jedinečné a zároveň plně funkční. Jemně čistí a ošetřuje pleť bez vysušení. Navíc neobsahuje sulfáty, glykoly, silikony, ropné deriváty, živočišné tuky, parabeny ani konzervační látky, syntetická barviva či přidanou parfemaci. Jeho přírodní vůně zajistí pocit, jako byste se právě nacházela uprostřed relaxační procedury v tom nejlepším wellness centru. Produkt není testovaný na zvířatech.

Vlastnosti

  •   čistí pleť do hloubky
  •   nezpůsobuje pocit pnutí
  •   optimálně připravuje pleť na následnou péči
  •    pleť je díky němu svěží a vláčná

MARK TIP

Skvěle funguje kombinace mýdla s přírodní pleťovou vodou MARK face water Neroli / MARK face water Damask rose. Případně použijte hydratační krém nebo olejové sérum na tvář MARK organic oil Coffee / MARK organic oil Lemongrass.

Získejte mezi prvními toto elegantní černé mýdlo, které je 100 % veganské, vyrobené bez chemikálií a palmového oleje. Teď ti ho navíc přibalím jako dárek i ke každé objednávce nad 600 korun úplně zadarmo.

Váš MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar