Halloweenska párty? Nezapomeň se postarat i o svoji pokožku.

říjen 27, 2016 0 komentů

Halloweenska párty? Nezapomeň se postarat i o svoji pokožku.

Ahoj kočko,

čeká tě Halloweenská párty? Nezapomeň se postarat i o svou pokožku!

Miluješ Halloweenské párty a býváš na nich za hvězdu nebo jsi na takové párty ještě nikdy nebyla? Halloween není typicky český svátek, ale pokud se s kamarády či rodinou hodláš trochu odvázat a připravit si nevšední masku, určitě si tento svátek užiješ a hodně se pobavíš :-).

Halloween, je jeden z nejočekávanějších svátků roku v anglosaských zemích, který se rozšiřuje i k nám a už pomalu klepe na dveře. Města jsou vyzdobena vydlabanými, svítícími dýněmi. Na každém kroku strašidla, velcí pavouci, ve všech klubech jsou párty a nejčastěji objednávaným drinkem je oblíbená Bloody Mary. Jestli se na něj už těšíš, tak jako my, máme pro Tebe několik triků, se kterými zazáříš nejen na Halloweenskej párty, ale i den následující po ní.

Pokud se rozhodneš jít za čarodějnici, zombie nebo sexy krvavou baronku, nezapomeň, že každá maska zatíží Tvoji pleť a zanechá na ni následky. O to víc, pokud bojuješ se suchou či mastnou, problematickou, akneózní či citlivou pletí. I když použiješ jakékoliv kvalitní barvy a make-up, v každém případě si jich dáš na pleť více než při obvyklém líčení. Nesprávná nebo žádná příprava pleti na takovouto zátěž Tě doběhne – zčervenáním, ucpanými póry, záněty nebo tvorbou nechtěného akné. MARKovi na Tobě záleží, a proto zjišťoval, jak těmto nepříjemnostem předejít :-).

Beauty TIP 1: 

Dva týdny před Tvou přeměnou na hrůzu vzbuzující monstrum, je optimální čas na zahájení příprav. MARK scrub použij každé 2-3 dny na tvář a oblast, kterou budeš maskovat. Kávové zrnka odstraní z pleti odumřelé buňky a dokonale ji vyhladí. Hojně obsažené oleje z kokosu a mandlí zároveň pokožku hydratují a obalí ji jemným filtrem, díky kterému bude nanesená barva pěkně jednotná a maskovaná pleť pod těžkým make-upem chráněná.

Beauty TIP 2: 

Jestli tento rok nechystáš na Halloween svoji premiéru, určitě to už znáš. Extrémně náročné odličování po těžkém příchodu domů v pozdních hodinách, ještě v horším případě až následující ráno :). Jestli si do teď, ne celkem úspěšně zkoušela nánosy make-upu, falešné krve, lepidla a třpytek odstranit vlhčenými ubrousky, mám pro Tebe dobou zprávu! MARK si se vším velmi rychle a jednoduše poradí. Nejenže pleť dokonale očistí, ale navíc jí dodá potřebný vitamín E a zabrání následnému vysušení. Následující den se budeš moc v práci pochlubit nejen skvělými zážitky, ale i bezchybnou pletí, kterou Ti budou kolegyně v tichosti závidět.

Nezapomeň, se i mně pochlubit se svým výsledkem, třeba na Instagramu :-)

Taky chystám malou halloweenskou soutěž, kterou zveřejním na svém Facebooku už 30. 10., tak mě sleduj i tam :)

Pěkný den a zábavný HALLOWEEN!

Tvůj MARK




Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar