MARK je tu!

únor 09, 2016 0 komentů

MARK je tu!

Ahoj kočko,

tak konečne je to tady! Tešíš se? Já hrozně! Než se konečně potkáme, bylo by neslušné se nepředstavit! Tak začneme.

Jmenuji se MARK a ručím za to, že naše setkání bude nejen velmi příjemné, ale i užitečné! Nejlepší relax si užijeme ve sprše nebo ve vaně. Říkají mi kávový peeling, ale já se spíš považuji za milovníka žen.

Pravdou ale je, že jsem plně přírodní a mám v sobě kávu robusta, mandlový olej, kokosový olej, třtinový cukr, mořskou sůl a vitamín E. Všechno to jsou látky, které příznivě působí na tvojí pleť. Dokonce i pH moje a pH tvojí pokožky jsou stejné.

Garantuji ti, že po našem mazlení bude tvoje pokožka hebká a jemná. Rád se za tebe budu bít s celulitidou, striemi, ekzémem, psoriázou i akné. Mám připravené velmi účinné zbraně, ale budu potřebovat i tvou pomoc.

Jsem něžný, tak buď prosím i ty. Vem mě do rukou a lehce mě vetři do své vlhké pokožky. Nech mě 5 minut působit a pak mě opláchni. Potom už si jen užívej svou hebkou pokožku!

Těším se, že se brzy setkáme.

Tak pěkný večer!

Tvůj MARK



Též v Novinky

Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?
Pleťové oleje – milované nebo nedoceněné?

duben 11, 2024 0 komentů

Patříte mezi lidi, kteří se vyhýbají používání olejů v péči o pleť? Nebo jste jen zatím neobjevili jejich kouzlo? Důvodem poměrně častého vyhýbání se pleťovým olejům je obvykle mastná pleť, akné, sklon k ucpávání pórů nebo jen nevědomost, jak mohou být oleje pro pokožku prospěšné. Výsledkem je však bohužel to, že se takto zbytečně připravujeme o řadu fantastických výhod, které oleje s sebou přinášejí.

Více..

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar