Šup do sandálek !

červen 09, 2017 0 komentů

Šup do sandálek !

Ahoj krásko,

tento víkend odstartovaly tropy i u nás a mnohé z vás vytáhly letní sandálky a taky ty nááádherné lodičky s otevřenými špičkami. Pokud si přes zimu trochu zanedbávala péči o chodidla, je nejvyšší čas to teď napravit. Tvrdá a popraskaná kůže na patách tvého milého opravdu neokouzlí, a proto Ti právě teď, za minutu dvanáct, poskytnu SOS pomoc na rychlou obnovu téhle zimní katastrofy.

Celé léto jsou naše nohy v centru pozornosti, kamkoliv přijdeme. Ani ty nejkrásnější sandálky nevyniknou na zanedbaných a nepěstovaných nohách. Na kvalitní a pravidelné ošetření nožiček se buď můžeš svěřit do rukou zkušené pedikérky, nebo si pomoci jednoduše sama doma ( neboj, samozřejmě s mou pomocí). V létě číhají na naše nohy mnohé nástrahy- plísňové nemoci, kuří oka, otlaky, zarostlé nehty. Nic pěkného, ani příjemného! Pokud se chceš těmto nepříjemnostem vyhnout, stačí, když budeš svým nohám věnovat 15 minut denně a budou krásné, jako nikdy předtím.

1. Každé ráno, ale i během dne, používej na nohy speciální osvěžující produkty. Na trhu najdeš rozmanité množství přípravků, mezi kterými si určitě vybereš i Ty. Přes den budeš mít nožky lehké jako pírko a hravě zvládneš všechny povinnosti, které na Tebe čekají. Ve večerních hodinách a po sprchování, použij uklidňující krém, který eliminuje otoky a uleví od bolesti a zbaví Tě pocitu těžkých nohou.

2. Kůžičku kolem nehtů nikdy nestříhej nůžkami. Můžeš si způsobit bolestivé ranky, které se pomalu hojí. Nebo dokonce nepříjemné a neestetické zarostlé nehty. Místo toho si kůžičku ošetři kartáčkem a speciálním olejem na změkčení.

3. Aspoň jednou týdně dopřej nohám masáž a peeling. Peeling nanes na nohy ve větším množství a masíruj. Hlavní pozornost věnuj chodidlům a prstům. S mou širokou nabídkou, najdeš rychle svého oblíbeného MARKa a odteď se už na péči o svá chodidla budeš těšit.

S.O.S. HELP - step by step

Nemáš čas zajít k pedikérce, anebo jsi extrémně citlivá a nesneseš dotyk cizí osoby? Potom si spolu se mnou ošetři nožky v pohodlí domova.

1. Do malého lavoru s teplou vodou nasyp sůl do koupele, anebo ve vodě nechej vyluhovat směs bylinek. Ponoř nohy do koupele a nechej je tam přibližně 15 minut odpočívat.

2. Kartáčkem odstraň odumřelou kůži okolo nehtů.

3. Pemzou, nebo speciální škrabkou odstraň odumřelou a tvrdou kůži.

4. Vyměň vodu se solí za MARK Coffee Watermelon. Důkladně nohy promasíruj a nechej 5 - 10 minut působit.

5. Opláchni chodidla od scrubu a následně je dobře vysuš.

6. Kleštičkami uprav nehty tak, abys na palci nechala okraj přibližně 1,5 milimetru a na ostatních prstech asi 1 milimetr. Ostré okraje uprav pilníkem a nalakuj je pěknou barvou, která na tvých hebkých a opálených nožkách krásně vynikne.

7. Na závěr si udělej masáž výživným krémem, nechej jej vstřebat a šup do sandálků!

Tvůj MARK 




Též v Novinky

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?
Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?

únor 09, 2024 0 komentů

Chcete, aby vaše vlasy byly silnější, zdravější a rychleji rostly? Nejste sami. Pravděpodobně jste již slyšeli o různých "zaručených" receptech na růst vlasů, ale po mnoha zklamáních zůstáváte skeptičtí.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar