Během k vysněné postavě

květen 02, 2019 0 komentů

Během k vysněné postavě

Jak postupně odhazujeme vrstvy oblečení, začíná se dostavovat pocit, že by možná chtělo trochu zapracovat na postavě, než ji vystavíme v plavkách. Využijte toho, že svěží jarní vzduch dodává motivaci i chuť vyrazit ven a hýbat se. Zkrátka ideální čas začít běhat. Aby vás chuť ale zase rychle nepřešla, je dobré vědět, jak na to, abyste zbytečně nepřepálili začátek. Tady je pár dobrých rad.

  1. Strava

Správné potraviny ve správný čas výrazně zlepší výkon. Při běhání byste neměli mít hlad, právě naopak, musíte vždy mít dostatečné množství energie. Nejlepší občerstvení pro bežce jsou banány, které mají vysoký obsah sacharidů a minerálů, ty se totiž při běhu ztrácejí pocením. K snídani je dobré si dát ovesné vločky, mají spoustu vlákniny a nízký glykemický index, což znamená, že hladina cukru v krvi pomalu stoupá a poskytuje energii na delší dobu. Po běhu je fajn si dát jídlo vyvážené na tuky, bílkoviny i sacharidy, například lososa s dušenou brokolicí a fazolovými lusky, avokádový salát nebo chléb s libovolným ořechovým máslem.

  1. Motivace

Najděte si sparing partnera a běhejte ve dvou. Mít někoho, kdo vás podpoří, je nejlepší způsob, jak dosáhnout svých cílů. Jestli preferujete běhání o samotě, nebo zkrátka nemáte s kým běhat, kupte si speciální diář, v němž si vyznačíte bežecký plán a zaznamenáte výsledky. Podobnou službu za vás udělá také spousta chytrých aplikací. Dobře funguje i odměna, například nové tenisky, sportovní podprsenka nebo pěkné legíny. Širokou nabídku sportovního oblečení najdete na webu mého partnera http://yoginess.sk/sk/homepage/.

  1. Regenerace

Před během nikdy nevynechejte pořádný strečink a po běhání na regeneraci unavených svalů. Třeba horkou koupelí s koupelovou směsí BATH TEA. Navodí příjemný pocit harmonie a klidu po náročném tréninku. Shower pudding Peppermint nebo MARK kávový peeling Peppermint naopak schladí pokožku a unavené svaly díky obsahu přírodního mentolu.

Nezapomeňte, že běhání by mělo být především zábava. Běh je finančně nenáročný sport, který můžete provozovat kdykoli a kdekoli a bez drahých pomůcek, trénera či organizovaných tréninků. Stačí tedy stanovit si cíl, vytvořit běžecký plán a motivovat se čímkoli, co na vás zabírá.




Též v Novinky

Proč je důležité pH v šamponech?
Proč je důležité pH v šamponech?

březen 20, 2024 0 komentů

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč některé šampony zanechávají ve vlasech úžasný pocit čistoty, lehkosti a zklidněné pokožky, zatímco jiné byste po prvním použití nejraději vyhodili do koše? Důvodem může být pH šamponu – jedno z tajemství šťastné pokožky hlavy a půvabných vlasů.

Více..

Zatočte s celulitidou změnou životního stylu
Zatočte s celulitidou změnou životního stylu

březen 01, 2024 0 komentů

Milé dámy,

 

následující článek patří Vám. Celulitida je totiž (bohužel) většinou problémem žen. Na vině je hormon estrogen, který je u mužů zastoupen minimálně.

Více..

Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?
Kofein v šamponu - může skutečně podpořit růst vlasů?

únor 09, 2024 0 komentů

Chcete, aby vaše vlasy byly silnější, zdravější a rychleji rostly? Nejste sami. Pravděpodobně jste již slyšeli o různých "zaručených" receptech na růst vlasů, ale po mnoha zklamáních zůstáváte skeptičtí.

Více..

Instagram: @scrub_mark

English   Deutsch   Slovensky   Magyar